Vepsun poikia Tähtitarhassa
Julkaistu: 04.11.2021 17.05

Vepsun poikia Tähtitarhassa

VPS Junioreiden Aleksi Effati, Aniis Machaal ja Evert Saranpää, sekä yhteistyöseura Laihian Lujan kasvatti Viljami Visuri edustivat Eerikkilässä tällä viikolla upeasti sekä seuraa että itseään kovatasoisessa Tähtitarha-tapahtumassa. Leirille kutsuttiin yhteensä noin 80 lahjakasta pelaajaa, ja tapahtuma oli samalla lähtölaukaus uuden maajoukkueikäluokan leiritykselle.

Eerikkilän nelipäiväisessä tapahtumassa nähtiin joukko ikäluokkansa parhaita pelaajia näyttämässä osaamistaan omilla pelipaikoillaan. VPS Junioreiden pojat pysyivät vauhdissa mukana mukavasti ja voimme todeta seuramme linjausten olevan harjoittelukokonaisuuden suhteen oikean suuntaiset.

Juoksuvoima, liikkuvuuden helppous, pallonkäsittelytaito, aggressiivisuus puolustettaessa/hyökätessä/kaksinkamppailuissa sekä henkiset ominaisuudet erottivat pelaajia toisistaan tarkkailijoiden silmissä. Tapahtuma on hyvä pysähdyspaikka niin pelaajille, valmentajille, kuin vanhemmillekin kokea missä ikäluokan huipputasolla mennään. Lisäksi maajoukkuevalmentajien valintatehtäviä vaikeuttavat pelaajien kasvuvaiheet, joiden vaihtelu on nuorten maajoukkueille ominaista.

VPS Junioreiden pelaajat voivat olla tyytyväisiä omaan tekemiseensä tapahtumassa ja toivottavasti he saivat myös oman pelaamisensa laadun parantamiseen uutta tietoa lajimme kokonaisvaltaisuudesta.

Upeea pojat????????????

Janne Lindberg, urheilujohtaja, VPS Juniorit