Gabriel Sillanpää U17-maajoukkueleirille
Julkaistu: 04.11.2021 11.53

Gabriel Sillanpää U17-maajoukkueleirille

VPS:n B-junioreissa pelaava Gabriel Sillanpää kutsuttiin U17-poikien maajoukkueleirille

U17-pojat (2005 ja myöhemmin syntyneet) leireilee Helsingissä 17.–18. marraskuuta. Mahdollisuus leiriin ja harjoitusotteluun U16-poikia vastaan tuli hieman yllättäen, kun Ruotsin U16-maajoukkue perui tulonsa Suomeen koronatilanteen takia. Torstaina 18. marraskuuta pelattavan harjoitusottelun pelipaikasta ja ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

– Kokosimme tarkoituksella nipun, jossa vain kolmannes pelaajista oli mukana EM-karsinnoissa. Meillä on karsintaryhmän pelaajista hyvä käsitys, ja haluamme nähdä uusia. Mahdollisuus harjoitusotteluun tuli kuin tilauksesta, vaikkakin on ikävää, ettei U16 pääse pelaamaan maaotteluita, päävalmentaja Erkka V. Lehtola toteaa.

Lehtolan mukaan leiri on hyvä näyttöpaikka pelaajille. Toiveena on, että EM-jatkokarsintaan valmistaviin tulevan talven tapahtumiin on mahdollisimman iso joukko pelaajia, joista valita.

– Leirin isoin merkitys on se, että näemme laajempaa joukkoa pelaajia. Jotkut pelaajista eivät ole olleet maajoukkueen mukana kertaakaan ja osa on ollut muutaman kerran. On kiva nähdä heitä läheltä ja päästä kiinni heidän tekemiseensä, Lehtola sanoo.

– Matsi on toki myös tärkeä juttu. 2006 syntyneillä on hyvä joukkue, joka on saanut tänä vuonna erinomaisia tuloksia ja pelannut hyvää jalkapalloa. Saamme varmasti aikaan hyvän matsin, jonka perusteella pystymme arvioimaan omien pelaajiemme osaamista.

Joukkue leirille (suluissa kasvattajaseurat):
Kalle Kuisma (mv) FC Honka (GrIFK, EBK)
Aleksi Piispa (mv) KäPa (Espoon Tikka, FC Honka)
Valentin Purosalo FC Inter (TuNL)
Jere Riissanen Ilves
Eero Uusitalo TPS (TuNL)
Aaro Soiniemi KäPa (NJS)
Kasper Rauma AC Oulu (OLS, Tervarit)
Gabriel Sillanpää VPS
Tuomas Koponen HJK (VJS, KeiKa)
Jaakko Moisio Ilves
Arttu Leivonen JJK (Muuramen Yritys)
Dren Terrnava TPS (TuNL)
Joonas Kekarainen KäPa (VJS)
Marlo Hyvönen FC Honka (KelA, KäPa, TuPS)
Otto Hannula HJK (VJS)
Matias Ritari HJK (PPJ)
Oumar Balde RoPS (HJK, KäPa)
Danila Bulgakov AC Oulu (TP-47)
Mico Heinilä MuSa (FC Jazz, Luvian Veto)
Eemeli Honkola SJK
Oskari Paavola Ilves
Yllson Lika HJK (BK-46)

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤