Kerro miten onnistuimme talvikaudella 2022 ja miten voisimme tehdä asioita vielä paremmin.
Haluamme lyhyellä kyselyllä selvittää miten suoriuduimme kuluneesta talvikaudesta pystyäksemme tarvittaessa parantamaan toimintaamme tulevaisuudessa.
Kesän Junnuliigaan saa ilmoittautua ja tulla mukaan koska vain! Alueelliset harjoitukset alkavat toukokuussa ja kesäkuussa aloitetaan Junnuliigan peli-illat.
Jalkapalloon ja yhdessä liikkumiseen tutustumista Frozen-tarinan avulla 5-8 vuotiaille tytöille! Keskiviikkoisin klo 18-19 VPS:n Junnuhallissa 13.4. alkaen.

Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat epäasiallista käyttäytymistä seuramme toiminnassa. Kuuntelemme ja otamme jokaisen huolen vakavasti. Jokaista huolta tai valitusta käsitellessä pidämme keskiössä lapsen- ja nuoren hyvinvoinnin. Käsittelemme kaikki valitukset ennalta määrätyn prosessin mukaisesti ja kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä.

Voit myös kertoa huolesi nimettömästi alla olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että asian käsittely voi vaikeutua, jos emme tiedä asian osallisten henkilöllisyyttä. Emme myöskään pysty informoimaan sinua asian etenemisestä, ellet jätä yhteystietojasi.

VPS Junioreiden kahden viikon ilmainen kokeilukausi
VPS Juniorit haluaa, että yksikään lapsi tai nuori ei joutuisi lopettamaan pelaamista perheen taloudellisten haasteiden vuoksi. Haluamme, että seura yhdessä perheen kanssa pystyy varmistamaan lapsen harrastustoiminnan jatkamisen.

The club wants to help disadvantaged players and work together with the family to find solutions to ensure that all our players can continue their hobby despite financial challenges. 
Vepsun kuntofutista miehille ja naisille lajitaustaan katsomatta.
VPS Juniorit  haluaa seurata pelaajien syitä jalkapalloharrastuksen lopettamiseen. Toivomme rehellisten vastaustenne auttavan meitä kehittämään seuramme toimintaa.