Junnuliigan talvikausi on käynnissä, tervetuloa mukaan! Harjoitukset järjestetään Vepsun Junnuhallissa ja Vaasan Urheilukeskuksessa. Junnuliigan talvikauden hinta on pelaajalta 25€ / kk.

Kysymykset Junnuliiga-koordinaattori Aleksi Nymanille osoitteeseen aleksi.nyman@vpsjuniorit.fi tai puhelimella 050 306 5800.

Kesän Junnuliigaan saa ilmoittautua ja tulla mukaan koska vain! Myös pois saa jäädä, kun haluaa. Alueelliset harjoitukset alkavat toukokuussa ja kesäkuussa alkavat pelit Elisa Stadionilla.
VPS Junioreiden kahden viikon ilmainen kokeilukausi
VPS Juniorit haluaa, että yksikään lapsi tai nuori ei joutuisi lopettamaan pelaamista perheen taloudellisten haasteiden vuoksi. Haluamme, että seura yhdessä perheen kanssa pystyy varmistamaan lapsen harrastustoiminnan jatkamisen.

The club wants to help disadvantaged players and work together with the family to find solutions to ensure that all our players can continue their hobby despite financial challenges. 
Vepsun kuntofutista miehille ja naisille lajitaustaan katsomatta.

Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat epäasiallista käyttäytymistä seuramme toiminnassa. Kuuntelemme ja otamme jokaisen huolen vakavasti. Jokaista huolta tai valitusta käsitellessä pidämme keskiössä lapsen- ja nuoren hyvinvoinnin. Käsittelemme kaikki valitukset ennalta määrätyn prosessin mukaisesti ja kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä.

Voit myös kertoa huolesi nimettömästi alla olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että asian käsittely voi vaikeutua, jos emme tiedä asian osallisten henkilöllisyyttä. Emme myöskään pysty informoimaan sinua asian etenemisestä, ellet jätä yhteystietojasi.

VPS Juniorit  haluaa seurata pelaajien syitä jalkapalloharrastuksen lopettamiseen. Toivomme rehellisten vastaustenne auttavan meitä kehittämään seuramme toimintaa.