Jalkapalloon ja yhdessä liikkumiseen tutustumista Frozen-tarinan avulla 5-8 vuotiaille tytöille! Sunnuntaisin klo 12 Vaasan Urheilukeskuksessa, kymmenen kertaa talven aikana.

Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat epäasiallista käyttäytymistä seuramme toiminnassa. Kuuntelemme ja otamme jokaisen huolen vakavasti. Jokaista huolta tai valitusta käsitellessä pidämme keskiössä lapsen- ja nuoren hyvinvoinnin. Käsittelemme kaikki valitukset ennalta määrätyn prosessin mukaisesti ja kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä.

Voit myös kertoa huolesi nimettömästi alla olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että asian käsittely voi vaikeutua, jos emme tiedä asian osallisten henkilöllisyyttä. Emme myöskään pysty informoimaan sinua asian etenemisestä, ellet jätä yhteystietojasi.

Junnuliigan talvikausi on käynnissä, tervetuloa mukaan! 

Harjoituksia järjestetään Vepsun Junnuhallissa, Vaasan Urheilukeskuksessa sekä Laihialla POP Areenalla. 

Junnuliigan talvikauden hinta on pelaajalta 25€ / kk.

Kysymykset Junnuliigavastaava Nanne Lindbergille osoitteeseen junnuliiga@vpsjuniorit.fi tai puhelimella 040 961 3063.

VPS Junioreiden kahden viikon ilmainen kokeilukausi
VPS Juniorit haluaa, että yksikään lapsi tai nuori ei joutuisi lopettamaan pelaamista perheen taloudellisten haasteiden vuoksi. Haluamme, että seura yhdessä perheen kanssa pystyy varmistamaan lapsen harrastustoiminnan jatkamisen.

The club wants to help disadvantaged players and work together with the family to find solutions to ensure that all our players can continue their hobby despite financial challenges. 
Vepsun kuntofutista miehille ja naisille lajitaustaan katsomatta.
VPS Juniorit  haluaa seurata pelaajien syitä jalkapalloharrastuksen lopettamiseen. Toivomme rehellisten vastaustenne auttavan meitä kehittämään seuramme toimintaa.