Uusi kausi on valmis alkamaan
Julkaistu: 30.10.2021 19.48

Uusi kausi on valmis alkamaan

VPS Junioreiden kausi 2022 on valmis alkamaan. Marraskuun alusta starttaavalle uudelle kaudelle on seura pystynyt urheilujohtaja Janne Lindbergin johdolla kasaamaan jälleen kansallisestikin tarkasteltuna vaikuttavan valmennuksen, aina seuran nuorimmista tytöistä ja pojista B-junioreihin saakka. Seurassa on ainoastaan yksi tyttöjen ja yksi poikien joukkue, jossa vastuuvalmentajan päätyö ei ole valmentaminen. Ja näissäkin yksittäisissä joukkueissa valmentajat ovat piinkovia ammattilaisia!

VPS Juniorit nousi kuudentena suomalaisena seurana Palloliiton laatujärjestelmän korkeimmalle tasolle viime kaudella ja siellä pysyäkseen seuran on tarjottava ensiluokkaista jalkapallotoimintaa jäsenilleen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Kauteen 2022 lähdetään seuraavien vastuuvalmentajien johdolla

Valmennustiimit esitellään marraskuun aikana

Pojat 2014/2015 Aleksi Pahkasalo UEFA B

Pojat 2013 Veli Lampi UEFA B

Pojat 2012 Erkka Peltonen UEFA C

Pojat 2011 Henri Sillanpää UEFA A, UEFA C+ ja UEFA GK A

Pojat 2010 Valtteri Ahonen UEFA B (2022)

Pojat 2009 Veli Lampi UEFA B

Pojat 2008 Ville Priha UEFA Pro

Pojat 2007 Harri Kevari UEFA Pro ja Valtteri Ahonen UEFA B (2022)

B-pojat Pojat Henri Sillanpää UEFA A, UEFA C+ ja UEFA GK A

Tytöt 2014/2015 Petteri Saarinen FVS

Tytöt 2012/2013 Nanne Lindberg FVS

Tytöt 2010/2011 Joni Annila UEFA B (2022)

Tytöt 2007/2008 Joni Annila UEFA B (2022)

Urheilujohtaja Janne Lindberg UEFA Pro, talenttivalmentaja Ville Priha UEFA Pro, maalivahtikoordinaattori Henri Sillanpää UEFA A, UEFA C+ ja UEFA GK A, fyysinen valmennus Kari Salmi ja Taneli Töyli, fysikaaliset kuntoutuspalvelut Kari Salmi, valmennusosaamisen kehittäjä Tommi Helminen UEFA B (2022), Junnuliiga- ja tapahtumavastaava Nanne Lindberg FVS

Kuukausimaksuihin 5-10 euron korotukset

- Kuukausimaksuihin jouduimme tekemään ensimmäisen korotuksen kyseiseen maksujärjestelmään siirtymisen jälkeen. Vaikka korotukset ovat maltillisia, pyrimme vaikuttamaan siihen, että alkavalla kaudella perheiden kokonaiskustannukset eivät kohoaisi aikaisempia kausia korkeammiksi. Haluamme panostaa omassa harjoitusympäristössämme tapahtuvaan päivittäiseen toimintaan ja sen vuoksi jättäydyimme alkavan kauden osalta muun muassa sellaisista Palloliiton tapahtumista, jotka olisivat tarkoittaneet pelaajille paljon matkapäiviä ja perheille huomattavia taloudellisia panostuksia. Pystymme tarjoamaan pienen ja välikoon kenttien joukkueille useamman turnauksen veloituksetta lähialueella talvella ja keväällä ja tähän suuntaan meidän pitää mielestäni jatkossa pystyä toimintaamme kehittämään. Samoin meidän pitää pystyä myös vanhimmille junioreillemme tarjoamaan sarjoihin valmistavia pelejä nimenomaan Vaasassa, jossa olosuhteet ovat erinomaiset. Toisaalta meillä on Vaasassa erittäin korkeat jalkapallon harjoistuspaikkakustannukset, joten meidän on oltava hyvin tarkkoja siitä, että pystymme käyttämään käytettävissä olevat resurssit mahdollisimman tehokkaasti, VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi alustaa alkavan kauden suunnitelmia.

- Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, millaista joukkuetoimintaa pystymme pelaajillemme tarjoamaan. Sen lisäksi olemme halunneet panostaa junioreidemme kokonaisvaltaiseen kehittymiseen urheilijoina. Se, että meillä on Kari Salmi ja Taneli Töyli vastaamassa fyysisestä valmennuksesta, näkyy positiivisesti muun muassa testituloksissa ja pelaajien rasitusvammojen vähenemisessä. Kaikille pelaajillemme avoimet Kari Salmen kuntoutusklinikat ovat nopeuttaneet loukkaantuneiden pelaajien palaamista takaisin pelikuntoon ja ovat myös taloudellisesti varmasti vanhemmille mieluisia, kun viikoittain on mahdollisuus käydä ammattilaisen tutkittavana ja kuntoutettavana ilman lisäkustannuksia, Keturi päättää.

Uusi kausi alkaa! Uudet pelaajat ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme veloituksetta kahden viikon ajaksi https://www.vpsjuniorit.fi/lomakkeet/2702/ilmoitta...Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤