Laihia osaksi Junnuliigaa
VPS-JunioritJulkaistu: 11.10.2021 22.12

Laihia osaksi Junnuliigaa

Laihian Lujan Pallokoulu on jo vuosia osallistunut kesäisin VPS:n Junnuliigan otteluiltoihin Elisa Stadionilla. Nyt yhteistyö syventyy ja VPS Juniorit aloittaa Junnuliiga-toiminnan järjestämisen Laihialla. Talvella pääpaino on harjoittelussa, mutta myös pelejä tullaan järjestämään VPS-perheen pienimmille Laihialla. Yhteistyö mahdollistaa myös sekä laihialaisten lasten osallistumisen Vaasassa järjestettäviin Junnuliiga-harjoituksiin, mutta myös vaasalaisten junnuliigalaisten osallistumisen Laihian Pop Areenalla järjestettäviin harjoituksiin.

VPS Junioreiden vastuu alueen pienempien seurojen tukemisessa on kasvanut viime vuosina ja Junnuliigan tuleva rooli Laihialla on yksi konkreettinen toimenpide, jonka tarkoituksena on auttaa lasten jalkapallotoiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä Laihialla.

- VPS Junioreilla on pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö Laihian Lujan kanssa, eikä meidän tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun Laihialta pyydettiin apua lasten valmennustoiminnan järjestämisessä. Laihialla on hyvät olosuhteet ja siellä on tehty jo vuosia hienoa työtä paikallisten lasten ja nuorten eteen. Me haluamme varmistaa, että laihialaisilla lapsilla on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa jatkossakin ja lähdemme innoissamme syventämään yhteistyötämme Laihian Lujan kanssa myös pienten futaajien parissa, VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi valottaa yhteistyön taustoja.

Laihian Junnuliigan valmennuksessa toimivat Tomi Korkeavaara, Antti Tupamäki, Samuel Rinnasto, Jimi Korkeavaara, Joni Koskela, sekä VPS Junioreiden Junnuliiga-vastaava Nanne Lindberg toivottavat laihialaiset 2016-2018 syntyneet tytöt ja pojat mukaan toimintaan!

Lisätietoja Tomi Korkeavaaralta, tomi.korkeavaara@netikka.fi / 040 565 3881

Ilmoittautumiset https://www.vpsjuniorit.fi/lomakkeet/4188/junnulii...