Ilmoittautumiset kesän Junnuliigaan avattu!
VPS-JunioritJulkaistu: 16.03.2021 18.25

Ilmoittautumiset kesän Junnuliigaan avattu!

Vuosikymmeniä pelattu Vepsun korttelisarja, nykyiseltä nimeltään Junnuliiga avaa jälleen kesäkautensa. Kesän Junnuliigaan saa ilmoittautua ja tulla mukaan koska vain! Myös pois saa jäädä, kun haluaa. Alueelliset harjoitukset alkavat toukokuussa ja kesäkuussa alkavat pelit Elisa Stadionilla. Ilmoittaudu mukaan tästä Jos tarvitset apua lomakkeen täyttämisen kanssa, Aleksi Nyman auttaa! aleksi.nyman@vpsjuniorit.fi / 050 306 5800

Tällä kaudella mukana ovat 2013-2017 syntyneet tytöt ja pojat. Ryhmät jaetaan asuinalueiden ja iän mukaan. Junnuliigan "pääalueet" on listattu alle. Jos omaa aluettasi ei listasta löydy, valitse teille sopivin vaihtoehto. Tytöt voivat harrastaa tyttöjen ryhmässä, tai oman alueensa ryhmässä (jossa perinteisesti enemmän poikia).

- KESKUSTA (Hietalahti, Vöyrinkaupunki, Suvilahti, Korkeamäki)

- PUROLA (Asevelikylä, Teeriniemi, Sepänkylä)

- GERBY (Västervik, Pukinjärvi)

- HUUTONIEMI (Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi)

- METSÄKALLIO (Palosaari, Vetokannas, Isolahti, Kotiranta, Länsiniitty, Koskisuo)

- TYTÖT

Yhteistyössä:


Hinta 25€/kk sisältää Palloliiton korttelipassin, vakuutuksen, ohjatut harjoitukset, kenttämaksut, tuomarimaksut ja syksyn treenien hallimaksut. 2013 - 2014 -syntyneillä lisäksi oman ikäluokan joukkueen extra-harjoituksia, joihin saa osallistua ilman lisämaksua!

Lisätietoja Junnuliiga-koordinaattori Aleksi Nymanilta aleksi.nyman@vpsjuniorit.fi / 050 306 5800