VPS Juniorit ja Laihian Luja syventävät yhteistyötään
Julkaistu: 21.01.2021 18.14

VPS Juniorit ja Laihian Luja syventävät yhteistyötään

VPS Juniorit ja Laihian Luja ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä pelaaja-, joukkue- ja seuratasoilla. Kokemusten perusteella seurat ovat katsoneet järkeväksi yhteistyön laajentamisen sille tasolle, joka parhaiten palvelee Lujan pelaajakehitystä ja jolla pystytään varmistamaan mahdollisimman monen pelaajan jatkaminen lajin parissa. Yhteistyö mahdollistaa muun muassa Lujan valmentajien entistä paremman tukemisen ja pelaajien liikkumisen seurojen välillä.

VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi avaa yhteistyön syventämisen taustoja

Olemme pitkään tehneet Lujan kanssa yhteistyötä ja pyrkineet yhdessä palvelemaan alueen pelaajia parhaalla mahdollisella tavalla. Seurojen Palloliitto -kehityshanke on lisännyt VPS Junioreiden vastuuta alueen pienempien seurojen tukemisessa ja Laihian Luja on yksi niistä seuroista, jotka ovat halunneet tehdä kanssamme laajempaa yhteistyötä. On ollut ilo nähdä, miten valmentajamme auttavat laihialaisia kollegojaan ja miten yhteistyö auttaa nimenomaan pelaajia. Se, mitä teemme nyt, luo pohjaa niille tavoitteille, mitä meillä on myös laihialaisten pelaajien auttamiseksi pitkällä tähtäimellä. On myös hyvä muistaa, että kuntarajasta huolimatta Elisa Stadionilta Laihian POP Areenalle on vain 20 minuutin ajomatka. Mahdollisuuksia erittäin tiiviille yhteistyölle on paljon.

Yhteistyön tavoitteita

  • Kasvattaa jalkapallon harrastajamääriä Laihialla
  • Varmistaa harrastusmahdollisuus laihialaisille lapsille ja nuorille Laihialla
  • Varmistaa laadukas pelaajapolku tavoitteellisille pelaajille
  • Mahdollistaa myös tyttöjen kahden tason harjoitus- ja pelitoiminta
  • Mahdollistaa ammattivalmentajien osaamisen hyödyntäminen Laihialla
  • Varmistaa POP Areenan jalkapallohallin tehokas harjoitus-, peli- ja turnauskäyttö


Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤