Vuosi 2021 avattu
VPS P11Julkaistu: 29.01.2021 15.12

Vuosi 2021 avattu

Tammikuu alkaa olemaan lopuillaan, ja sen myötä vuosi 2021 on myös saatu startattua! Lunta on viime viikkoina riittänyt, ja monesti harkkoihin mennessään onkin kiittänyt joukkueen varsin hyviä fasiliteetteja. Eihän se kentän kolaaminen pelikuntoon tietenkään huono alkulämpö olisi, mutta olisihan se ihan erilaista kuin astua valmiiseen halliin!

Harjoitukset ovat onneksi ainakin tammikuussa saaneet pyöriä normaalisti, tietenkin joitain korona-rajoituksia huomioiden. Esimerkiksi harjoituksissa joukkue jaetaan heti alussa kymmenen hengen ryhmiin, joissa pysytään koko harjoituksen ajan. Sama tapahtuu myös fysiikkaharjoituksissa, joissa noudatamme max. 20 henkilön rajaa. Näihin harkkoihin onkin pitänyt muistaa ilmoittautua ajoissa, jottei ole jäänyt rannalle. Pojatkin alkavat jo tottua siihen, että valmentajien ääni kuuluu hieman vaimeampana maskien takaa. Eikä myöskään voi ohittaa sitä faktaa, että tuskin koskaan harkkaliivejä on pesty yhtä ahkerasti!


Tammikuussa harjoitusten kantava teema on ollut syöttäminen. Tätä on menty läpi monenlaisissa eri harjoitteissa, sekä tietysti olemme pelanneet paljon päätypeliä erilaisilla säännöillä, jotta pallo on saatu tehokkaasti liikkumaan muutenkin kuin kuljettamalla. Hyvää kehitystä on näkynyt kaikissa pojissa, ja pienpeleissä on alkanut näkymään huomattavasti enemmän myös sitä, että katsotaan missä se joukkuekaveri menee, ja olisiko hän mahdollisesti paremmassa paikassa.

Kuun loppupuolella pääsimme myös pitkästä aikaa pelaamaan, kun kävimme Laihialla Lujan vieraana. Samalla pääsimme myös testaamaan ensimmäistä "virallista" pelilähetystä SolidSport-palvelun kautta. Pitkästä pelitauosta huolimatta poikien peli sujui mukavasti, ja vanhemmat pääsivät myös näkemään pelin striimin kautta! Vinkkinä muille, tuohon striimaamiseen et tarvitse mitään ihmeellisiä välineitä - Halpa tripodi, puhelinteline ja suhteellisen laadukas puhelin sekä hyvä nettiyhteys riittävät alkuun vallan mainiosti.

Tästä alta voit katsoa tuon kyseisen matsin! Huomaathan että katsominen vaatii ilmaisten tunnusten teon SolidSport-palveluun.

Tästä on hyvä jatkaa kohti helmikuuta! Pikkuhiljaa voidaan myös alkaa jo odottelemaan kevättä ja ulkokenttiä!

Joukkueen uusimmat uutiset