Hiihtolomalle mars!
Julkaistu: 27.02.2021 12.06

Hiihtolomalle mars!

Niin se vain helmikuukin ohitettiin, ja ulkokenttäkelit ovat taas askeleen lähempänä! Aurinko jo selvästi lämmittää, ja melkoiset lumimassatkin alkavat pikkuhiljaa katoamaan. Tämä onkin hyvä, sillä tuskin kukaan tietää millaisissa rajoituksissa harjoituksia maaliskuussa, tai sen jälkeen, saa pitää. Ulkoilma tuo tähän ainakin jotain helpotusta, kun väkimäärää ei tarvitse rajata niin paljon kuin hallissa.

Helmikuussa keskityttiin paljon syöttelyyn ja tilan hakemiseen. Sinänsä hyvä aihe turvavälien pitämisen kannalta. :-) Mukavasti edistymistä on asiassa näkynyt, vaikkakin edelleen varsinkin maalivahdin avauksissa poikia saa muistuttaa hakemaan rohkeasti tilaa laidoilta.

Fysiikkatreenit ovat myös olleet poikien suosiossa, ja taitaa olla niin, että joka kerralla paikalla on ollut rajoitusten mukainen maksimimäärä. Karin vetämät treenit ovat erinomaisia kehonhallinnan kehittämisen kannalta, ja pojat selvästikin myös nauttivat näiden tuomasta vaihtelusta. Kuun lopussa näissä treeneissä tehtiin myös hieman mittauksia, joilla seurataan mm. nilkkojen, reisien ja lonkankoukistajien liikkuvuutta. Erittäin tärkeitä asioita terveen urheilijan kannalta!

Kuun alkupuolella pääsimme myös hieman hiomaan pelitaitoja, kun pelasimme seuran sisäisesti harjoitusottelut P10-ikäluokan joukkueita vastaan Fennia Arenalla. Voit katsoa tallenteen otteluista alta tai suoraan joukkueen SolidSport-kanavalta. Muistathan ottaa meidät myös samalla seurantaan mikäli et ole sitä vielä tehnyt!


Helmikuussa vietettiin myös viime kauden etäpäättäjäiset Youtuben välityksellä. Eihän siinä samaa tunnelmaa tietenkään saa, mutta silti mukavaa että seura löysi toimivan vaihtoehtoisen tavan tämän toteutukseen. Voit katsoa tallenteen päättäjäisistä täältä.
Päättäjäisissä jaettiin myös joukkueille palkintoja, ja meidän joukkueestamme palkinnot pokkasivat:

  • Harjoittelijamitali: Eddie
  • Tsemppaaja: Aapo
  • Joukkuekaveri: Elias S.
  • Kehittyjä: Lenni V.

Kuluneiden viikkojen aikana joukkue myös vahvistui kahdella pelaajalla, kun Jesse palasi mukaan, ja Lenni A. aloitti uutena joukkueen jäsenenä! Hienoa että joukkue kasvaa myös tällaisina poikkeusaikoina! Mukaan mahtuu edelleenkin, jos asia kiinnostaa niin ole suoraan yhteydessä joukkueenjohtajaamme Aleksiin, aleksi.nyman@vpsjuniorit.fi tai 050 3065 800.

Siinäpä oikeastaan tärkeimmät tällä erää! Yritetään nyt kitkutella nämä viimeiset viikot ennen kevättä. Kun seisoo kevätauringossa ja sulkee silmänsä, niin voi jo melkein haistaa vastaleikatun pelinurmen tuoksun nenässään.

Hyvää talvilomaa kaikille!

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤