Mukavaa pääsiäistä!
Julkaistu: 02.04.2021 18.52

Mukavaa pääsiäistä!

Maaliskuu vilahti ohi (onneksi) melkoisen nopeasti! Sinänsä maaliskuusta ei hirveästi mitään kerrottavaa jäänyt, koska Vaasan alueella oli suurimman osan kuukaudesta voimassa kuuden hengen rajoitukset harjoitusryhmissä. Tämä tietysti jonkin verran rajoitti harjoitusten vaihtoehtoja, mutta jos nyt positiivisesti ajatellaan, niin saimme sentään harjoitella! Kuukauden lopussa korona-tilanne kuitenkin onneksi kääntyi laskusuuntaan, ja kuun lopussa pystyttiin taas toimimaan kymmenen hengen ryhmissä. Oli varsin iloisen näköisiä poikia, kun viimeisellä Botnia-hallin vuorollamme pääsimme pitkästä aikaa pelaamaan 5v5!

Auringonpaiste on jo mukavasti sulatellut lumia tekonurmikentiltä, ja ilokseni huomasin eilisellä iltalenkilläni, että Nya Ehnvallenilla näytti olevan jo pelikin käynnissä. Kesää kohti siis mennään kovaa vauhtia, ja meidänkin joukkueemme aloittaa pääsiäisen jälkeen ulkotreenit Ehnvallenin tekonurmella, Vepsun Junnuhallin vieressä. Toivotaan että Monitoimiviheriön nurmikin kuivuu pikaisesti, jotta pääsisimme mahdollisimman pian luonnonnurmelle!

Maaliskuun aikana harjoituksissa treenattiin paljon syöttelyä ja vapaan tilan hakemista erilaisilla pienpeliä varioivilla drilleillä. Totuuden nimissä täytyy myöntää, että kyllähän poikia välillä joutuu motivoimaan, kun ei oikein ole kunnon pelejä pystytty pelaamaan. Hienosti pojat ovat kuitenkin ymmärtäneet tilanteen, ja eiköhän kaikilla ala olla ajatukset jo kesässä ja ulkokentillä!

Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että joukkueen päävalmentaja Henri Sillanpää sai maaliskuun aikana suoritettua UEFA A-valmentajakoulutuksen! Joukkueen valmennus on siis entistä pätevämmissä käsissä! Koko joukkue ja taustajoukot onnittelevat Henkkaa!


Kevään tullen on myös loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus futiksen parissa! Mikäli asia kiinnostaa, niin katso VPS Junioreiden sivuilta sopiva joukkue, ja ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan ja sovi tutustumisesta!

Mukavaa pääsiäistä kaikille koko VPS P11 -joukkueen puolesta!

Seuran uusimmat