Uusi kausi startattu!
Julkaistu: 18.11.2021 17.29

Uusi kausi startattu!

Parin viikon loman jälkeen uusi kausi pääsi käynnistymään marraskuun alussa. Joukkue jatkaa samalla valmennuksella myös tällä kaudella, eli vastuuvalmentajana toimii Henri Sillanpää, ja Henkkaa valmennuksessa avustavat tuttuun tapaan Aleksi, Harri, Marko, Markku ja Juha.

Joukkue on mukavasti kasvanut viimeisten kuukausien aikana, ja uudet pelaajat ovat päässeet hienosti mukaan. Täytyy antaa joukkueelle tunnustusta siitä, kuinka hienosti kaikki ovat ottaneet uudet pelaajat huomioon. Joukkueeseen voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta toki näin kauden alussa on aina helpointa liittyä mukaan.

Aloitimme kauden pelit jo talviturnaussarjan ensimmäisellä tapahtumalla Kuortaneen Urheiluopistolla. Mukana peleissä olivat Vepsun lisäksi SJK, OLS ja KuPS. Valitettavasti KPV joutui jäämään vielä tästä turnauksesta pois, mutta toivottavasti myös he pääsevät mukaan seuraavaan tapahtumaan. KuPS ja OLS ovat meille suhteellisen uusia vastustajia, joten oli varsin kiva päästä pelaamaan myös heitä vastaan.

Alkaneen kauden muista turnauksista päätetään hieman myöhemmin tulevassa vanhempainillassa, mutta ainakin tulemme ottamaan osaa Vepsun uuteen kevätturnaukseen, joka järjestetään Vaasassa huhtikuussa. Lisäksi tulemme melko varmasti päättämään myös tämän kauden Valkeakosken Hakan syysturnaukseen, jossa vierailimme myös viime kaudella, sen verran mukava reissu ja hyvin järjestetty tämä turnaus oli.

Tällä kaudella joukkue treenaa yhdessä neljästi viikossa - Kolme pallollista treeniä ja yksi fysiikkatreeni. Fysiikkatreenien merkitys alkaa korostumaan, kun pojat lähenevät murrosikää ja kasvupyrähdyksiä tapahtuu. Tällöin on erityisen tärkeää huolehtia kehon liikkuvuudesta ja lihaksista myös muuten kuin pallollisissa treeneissä, joissa pääpaino luonnollisesti on jalkapallotaidoissa, tietenkään fysiikkaa unohtamatta. Uutena asiana tällä kaudella on myös startannut Vepsun maalivahtivalmennus, johon maalivahtina pelaamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa osaa. Lisäksi halukkailla on mahdollisuus osallistua torstaisin pidettävään taitokouluun, jossa meiltä onkin jo ollut kivasti poikia.


Joukkueen treeniajat ovat:

  • Maanantai, 18:30-20:00, Junnuhalli
  • Tiistai, fysiikka, 16:00-17:00, Teeriniemen painisali
  • Perjantai, 18:30-20:00, Junnuhalli
  • Sunnuntai, 11:00-12:30, Fennia Arena

Vepsu teki myös kaikille pelaajilleen kyselyn viime kaudesta, ja oli mukava huomata että meidän joukkueemme tyytyväisyys valmennukseen ja muihin treeniin liittyviin asioihin oli varsin hyvä - Olemme siis tehneet melko monia asioita oikein! Toki vastauksista löytyi myös sellaisia osa-alueita, joihin keskitymme enemmän tämän kauden aikana. Täytyyhän valmentajienkin treenata asioita. :-) Tästä on varsin mukava aloittaa tuleva kausi, ja kuten Henkka tuossa eräänä päivänä totesi - "Hieno kausi tulossa!"

P.S. Joukkue on hankkimassa uudet koti- ja vieraspelipaidat ensi vuodeksi - Tietäisitkö sinä yrityksen, joka haluaisi näkyvyyttä alueen junioriurheilun tukijana? Sponsorit näkyvät myös mm. joukkueen nettisivuilla ja somessa! Ota yhteyttä aleksinyman395@gmail.com / 050 306 5800.

Mukavaa joulunodotusta kaikille!

Seuran uusimmat