Kauden lopun tunnelmia
Julkaistu: 13.09.2021 08.48

Kauden lopun tunnelmia

Jaahas, taas se kesä kääntyi syksyyn ja kauden loppu häämöttää nurkan takana!

Kesäkausi on mennyt vauhdilla, mutta niinhän se sanontakin kuuluu, että aika kuluu siivillä kun on kivaa. Paljon harjoituksia, auringonpaistetta, pelejä, onnistumisia ja pettymyksiä, niistä on futareiden kesä tehty. Tosin Suomessa tuo kesän auringonpaiste on aina vähän kysymysmerkki, mutta tänä vuonna sitä riitti aivan mahtavasti. Sadesäässä vedetyt treenit pystyi varmastikin laskemaan yhden käden sormin, niin hieno kesä meillä oli.

Kesän aikana pelasimme kahden joukkueen voimin piirisarjaa, toinen joukkue oman ikäisissä ja toinen joukkue vuotta vanhemmissa. Näiden otteluiden merkeissä maakuntaa tuli taas kierrettyä melko tavalla, samalla kun kohtasimme hyviä vastustajia, joista varsin moni oli uusia tuttavuuksia joukkueelle. Piirisarjan lisäksi kesää rytmittivät eri turnaukset kuten Wasa Football Cup. Joukkue teki kesän aikana myös ensimmäisen kolmipäiväisen reissunsa Ouluun Terwareiden turnaukseen, jossa päästiin myös ensimmäistä kertaa testaamaan koulumajoitusta. Reissut menivät hienosti, ja toivottavasti moni pojista sai näistä sellaisia kokemuksia, jotka pysyvät muistoissa pitkään.

[Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen]

Terwaturnauksessa Oulussa


Iltahöntsä Oulussa majapaikan kentällä

Aurinkoiset treenit Monnarilla

Kesän toiseksi viimeinen turnauksemme, Norrvalla Cup, pelattiin viikonloppuna. Osallistuimme mukaan kolmella joukkueella, ja yksi tiimeistämme taisteli kentällä päätyyn saakka, saaden kotiinvietäväksi sen isoimman pokaalin! Toivottavasti sama syke kantaa vielä kauden viimeiseen turnaukseen syyskuun lopussa, kun matkaamme Valkeakoskelle Hakan järjestämään turnaukseen.

Kevään ja kesän aikana joukkueemme on myös vahvistunut useammalla uudella pelaajalla, ja myös syksyä kohden tämä trendi vaikuttaa jatkuvan tasaisena. Uudet pelaajat ovat päässeet hienosti mukaan joukkueeseen, ja jo muutaman viikon jälkeen poikien kemiat näyttävät siltä kuin olisivat aina treenanneet yhdessä! Tästä täytyy antaa pojillekin tunnustusta, niin hienosti he ovat uudet joukkuekaverit huomioineet.

Nautitaan jäljellä olevista kauniista syyspäivistä!

Piirisarjaa pelaamassa Alavudella

Henkan kiitokset pojille Wasa Football Cupin jälkeen

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤