Vuosi 2022 potkaistu käyntiin
Julkaistu: 20.02.2022 14.56

Vuosi 2022 potkaistu käyntiin

Tervehdys VPS P11-joukkueelta!

Vuotta 2022 on pian kulunut jo kahden kuukauden verran, ja lieviä kevään merkkejäkin alkaa olla jo ilmassa, selkeimpänä niistä päivä päivältä lisääntyvä valoisuus. Nurmikenttäkausi on kuitenkin vielä ainoastaan haaveissa, ja sen voi helposti todeta vilkaisemalla ulkona olevia lumikinoksia. Elätellään toiveita, että kevät tulisi rytinällä ja nurmikentät kutsuisivat mahdollisimman pian.

Sinänsä talvenkaan harjoittelufasiliteeteissa ei ole ollut valittamista, varsinkaan kun Vepsun Junnuhalliin vaihdettiin talven aikana nykyaikainen led-valaistus. Nyt on niin kirkasta pelata, että pelisilmän puuttumisesta ei voi ainakaan valaistusta syyttää.

Parin viime kuun aikana olemme luonnollisesti harjoitelleet ahkerasti, ja myös harjoitusmatseja sekä muutama pienimuotoinen turnaus on jo ehditty pelata. Vuoden ensimmäinen isompi turnaus on enää muutaman viikon päässä, kun maaliskuun puolivälissä matkaamme AjaxCupiin Kempeleelle. (Piti muuten ihan tarkistaa, kuinka kyseinen paikannimi taipuu.) Tämä turnaus toimii hyvänä tarkistuspisteenä siitä, mihin meidän kannattaa harjoituksissa kiinnittää enemmän huomiota ennen kesää.

Uuden kauden myötä joukkueemme on saanut myös uusia tukijoita! Todella hienoa huomata, että junioriurheilu koetaan monissa yrityksissä tärkeäksi, ja sitä halutaan tukea. Tässä ovat tämä kauden tukijamme, klikkaa yrityksen logoa ja tutustu tarkemmin!

Päivittelemme joukkueen kuulumisia taas kevään tullen hieman aktiivisemmin, joten pysy kuulolla! Mikäl jos et vielä ole ottanut joukkuetta seurantaan some-kanavissa, niin tee se nyt:

Ja jos kiinnostusta lajiin löytyy, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme Aleksiin. Aina mahtuu mukaan!

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤