Kesä on täällä!
Julkaistu: 01.06.2021 00.05

Kesä on täällä!

Maanantaina päästiin vihdoin ja viimein oikealle nurmelle harjoittelemaan! Kesä on siis täällä! Wuhuu!

Osa joukkueesta ehti tosin korkkaamaan monitoimiviheriön kentät jo lauantaina, kun 2011-syntyneiden piirisarja pyörähti käyntiin. Ensimmäisistä peleistä käteen jäi lähinnä kokemusta, mutta eiköhän se pelirutiini sieltä pian löydy. Osa joukkueesta starttasi piirisarjakauden jo perjantaina Seinäjoella 2010-syntyneiden sarjassa, missä joukkueen toinen porukka pelaa. Seinäjoelta saldona oli 1+1, eli yksi tappio ja yksi voitto.

Kevään aikana olemme myös päässeet palaamaan lähemmäs normaalia toimintaa, kun rajoituksia harjoitustoiminnan ympärillä on poistettu. Tuntuu jopa ehkä hieman omituiselta, kun harkat voidaan vetää lähes normaalisti, ilman että tarvitsee jatkuvasti huolehtia pienryhmien kokoonpanoista ja etäisyyksistä. Myöskin joukkuekuvaus pystyttiin toteuttamaan vime viikolla, jännityksellä odotamme millainen otos tänä vuonna tuli!


Harjoitteissa on kevään aikana painotettu paljon vapaan tilan löytämistä, siihen hakeutumista, sekä syöttämistä. Varsin mukavasti tätä näkyikin ensimmäisissä peleissä, ja varmasti nämäkin taidot hioutuvat kun saadaan enemmän oikeita pelitilanteita alle. Onneksi seuraavia pelejä ei tarvitse odottaa kauaa, sillä 2011-sarja jatkuu jo ensi sunnuntaina Maksamaalla, ja 2010-sarja seuraavan viikon keskiviikkona. Kieltämättä pojissa alkaa näkyä hieman levottomuutta näin viimeisten kouluviikkojen aikana, mutta sehän on vain täysin normaalia. Kyllähän sitä itsekin odottaa että pääsee kirmaamaan kesälaitumille!


Mukavana lisänä kesäkauden avaukselle joukkue sai myös uuden tukijan, kun School Day liittyi joukkueen sponsoreihin. Yritys sopii erittäin hienosti joukkueen tukijaksi, sillä heidän tavoitteenaan on tuoda näkyväksi oppilaiden hyvinvointia koulussa sekä auttaa parantamaan oppimistuloksia tätä kautta. Tervetuloa mukaan meidän joukkueeseen!


Kesän harjoitusajat ovat tällä hetkellä seuraavat

  • Maanantai 18:30-20:00 (Monitoimiviheriö, kenttä 5)
  • Tiistai 18:00-19:30 (MTV 5)
  • Torstai 17:30-19:00 (MTV 5)

Tervetuloa mukaan joukkueeseen! Ota yhteyttä ja kysy lisää joukkueenjohtajaltamme Aleksilta, aleksi.nyman@vpsjuniorit.fi tai 050 3065 800.

P.S. Tätä juttu kirjoitettaessa kello ehti vierähtää jo sen verran myöhään, että ollaan kesäkuun puolella, eli nyt kesä on täällä jo ihan virallisestikin! Hyviä futiskelejä, auringonpaistetta ja mukavaa kesää kaikille!

Seuran uusimmat