JUNIORCUPEN T8 SARJAN VOITTO VEPSULLE!
Julkaistu: 16.09.2023 22.19

JUNIORCUPEN T8 SARJAN VOITTO VEPSULLE!

VEPSUN T14/15/16/17 URAKKA JUNIORCUPENISSA TULI PÄÄTÖKSEEN

Tytöt lähtivät Juniorcupen-sarjaa pelaamaan yhdellä joukkueella T8 sarjaan ja kahdella T9 sarjaan. T8 sarjaan runko tuli enemmän pelanneista T16/17 tytöistä ja mukana oli aina muutamia 2015 syntyneitä. T9 sarjaa pääasiallisesti pelasi 2014 ja 2015 syntyneet tytöt.

T9 sijoittui runkosarjassa hienosti sijoille 8 ja 12, joka tarkoitti sitä, että VPS Musta selvitti tiensä puolivälierään.

Puolivälierässä VPS Musta sai vastaansa Norrvalla FF:n. Ottelu oli kovatempoinen ja tiukka, mutta Vepsun harmiksi päättyi 1-0 vöyriläisten eduksi. Tämä tulos tarkoitti sitä, että finaalipäivä jäi haaveeksi T9 sarjan pelaajille.
T8 runkosarjassa VPS sijoittui seitsemänneksi voittaen 14:sta pelistään 8 ja tappioita kertyi 6.

Puolivälierässä Vepsu sai vastaansa VIFK Blån, joka runkosarjassa koki ainoan tappionsa vain toiselle VIFK:n joukkueelle.

Kun vastaan asettuu näin kova joukkue siihen valmistautumiseen auttaa ainoastaan peliä ennen pari kunnon irvistystä ja pelivalmius on huipussaan. Heti puolivälierän alusta saakka oli peli Vepsun hallinnassa ja VIFK sai ainoastaan muutamia paikkoja kokeillen Vepsun kiven kovaa maalivahtipeliä. Pelin loppupuoliskolla vastustaja sai ujutettua maalin sovittamalla roikun yläriman ja 120 senttisen maalivahtimme käsien ylitse. Päätösvihellys toi siis 1-3 voiton ja lipun finaalipäivään.

Finaalipäivä koitti koleana ja sadetta uhkuvana perjantai-iltapäivänä. Välierävastustajaksi itsensä raivasi FC Sport Punainen, joka alkusarjassa vei pidemmän korren voittaen meidät heinäkuun alussa 4-5. Välierästä tiedettiin siis tulevan tiukka ja henkeäsalpaava trilleri, jota se todella oli. Tulokseksi nakutettiin Vepsun iloksi 4-2 voitto ja tämä siis tarkoitti, että tytöt olivat raivanneet tiensä legendaarisen Juniorcupen-sarjan finaaliin.

Finaaliin vastustaja koulittiin ottelusta VIFK Vit - I-JBK, josta voiton nappasi VIFK.

Vepsun tytöt latasivat akkujaan VEO Arenan uumenissa juosten ja hauskaa pitäen 😊 Lämmittelyn jälkeen otettiin rinki pystyyn ja iskettiin kehiin taas pari irvistystä, joka siivitti meidät kohtaamaan joukkue, jolla oli tilillään sarjassa 16 voittoa ja 0 häviötä. Peli alkoi heti tiukkana ja kolhuiltakaan ei vältytty, mutta lämmittelyn jälkeinen irvistys toi sen verran paljon itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen, että loppuvihellyksen jälkeen taululla komeili 3-1 lukemat Vepsulle ✨💪 Legendaarisen sarjan voittoa saivat siis juhlia Vepsun tytöt!Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤