ILMOITTAUTUMISET AVATTU Junnnuliiga 2014-2018 syntyneille tytöille ja pojille
Julkaistu: 25.03.2023 13.44

ILMOITTAUTUMISET AVATTU Junnnuliiga 2014-2018 syntyneille tytöille ja pojille

Kesän 2023 Junnuliiga alkaa toukokuussa harjoituksilla ja kesäkuussa aloitetaan peli-illat Lemonsoft Stadionilla. Junnuliigassa pelaavat tänä kesänä 4–9-vuotiaat tytöt ja pojat (2014–2018 syntyneet).

Junnuliiga järjestää matalankynnyksen harjoitus- ja pelitoimintaa, jossa opetellaan jalkapallon perusteita ja pelataan iloisessa ilmapiirissä. Pelitapahtumat ja harjoitukset jatkuvat syksyyn saakka. Mukana saa olla juuri sen ajan, kuin haluaa. Jos lapsi innostuu lajista ja haluaa enemmän haasteita, vaihto Junnuliigasta ikäluokan joukkuetoimintaan on mahdollinen.

Neljä Junnuliiga-aluetta Vaasassa, yksi Laihialla ja tytöille omat ryhmät. Valitse sopivin!

ERI ALUEIDEN HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT LÖYDÄT YLÄPALKISTA "JUNNULIIGA KESÄ 2023" -> ALUE

Yksitoista peli-iltaa keskiviikkoisin Lemonsoft Stadionilla ja yksi Laihialla.


POHJOINEN (Purola, Metsäkallio, Länsiniitty, Koskisuo, Asevelikylä, Kotiranta, Böle, Sepänkylä)

Harjoitukset Asevelikylässä.

Ilmoittaudu Pohjoisen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12084/lomakkeet/7996/ilmoittautuminen-junnuliiga-pohjoinen


ETELÄ (Keskusta, Hietalahti, Vöyrinkaupunki, Suvilahti, Korkeamäki, Sundom)

Harjoitukset Monitoimiviheriöllä.

Ilmoittaudu Etelän Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12086/lomakkeet/7995/ilmoittautuminen-junnuliiga-etela


ITÄ (Huutoniemi, Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi, Teeriniemi)

Harjoitukset Aaltopuistossa.

Ilmoittaudu Idän Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12085/lomakkeet/7997/ilmoittautuminen-junnuliiga-ita


LÄNSI (Gerby, Västervik, Pukinjärvi, Palosaari, Isolahti, Vetokannas)

Harjoitukset Gerbyssä.

Ilmoittaudu Lännen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12087/lomakkeet/7998/ilmoittautuminen-junnuliiga-lansi


Tytöillä mahdollisuus harjoitella ja pelata tyttöjen kesken (harjoitukset pääasiassa Hietalahdessa), tai oman alueensa poikien ryhmissä.

Ilmoittaudu Tyttöjen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12089/lomakkeet/8000/ilmoittautuminen-junnuliiga-tytot


Laihialla harjoitellaan POP Areenassa keväällä ja kesällä nurmikentällä. HUOM! Laihian Junnuliiga 2016-2018 syntyneille tytöille ja pojille.

Ilmoittaudu Laihian Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12088/lomakkeet/7999/ilmoittautuminen-junnuliiga-laihia


MUKAAN TULEMINEN, TAUOLLE JÄÄMINEN JA LOPETTAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen lapsi on tervetullut mukaan harjoituksiin ja pelitapahtumiin! Harjoituksiin ja peleihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Mikäli lapsi jää tauolle, laita sähköposti junnuliiga@vpsjuniorit.fi niin huomioimme tauon seuraavan kuun laskutuksessa. Mikäli lapsi haluaa lopettaa harrastuksen kokonaan, ilmoita sähköpostilla junnuliiga@vpsjuniorit.fi.

OSALLISTUMINEN JUNNULIIGAN VALMENNUSTOIMINTAAN

Junnuliiga järjestetään seuravetoisesti, mutta vanhemmilla on perinteisesti iso ja palkitseva osuus harjoitus- ja pelitoiminnassa auttamisessa. Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua auttaa Junnuliigan valmennuksessa ilmoittautumislomakkeessa.

VARUSTUS HARJOITUKSIIN

Jalkapallokengät (aluksi myös lenkkarit käyvät hyvin)

Säärisuojat

Urheilullinen sään mukainen vaatetus

Pallo, koko 3 (myynnissä myös ensimmäisissä harjoituksissa 15 € hintaan)

Juomapullo

PELITOIMINTA

Kesä-syyskuun aikana 12 pelitapahtumaa, joista valtaosa Lemonsoft Stadionilla

Peliasut (VPS:n pelipaita ja shortsit) myynnissä pelitapahtumissa (myynnissä myös ensimmäisissä harjoituksissa 35 € hintaan)

Pelitapahtumissa opetellaan pelaamaan iloisessa ilmapiirissä ja turvallisesti. Maaleja ei lasketa, eikä sarjataulukkoja pidetä.

HINTA JA LASKUTUS

Hinta 25 € / kk. Sisältää Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen (hankitaan 2 viikon sisällä ensimmäisen Junnuliiga-laskun maksamisesta), ohjatut harjoitukset, kenttämaksut, tuomarimaksut ym. Junnuliigan harjoitus- ja pelitoimintaan liittyvän. Lasku ilmoittautumislomakkeen ensimmäiseksi huoltajaksi merkityn sähköpostiin kuun lopussa.

Nuorimman sisaruksen Junnuliiga-kauden viimeinen kk-maksu jätetään laskuttamatta. Edellyttää sisaruksilta koko kesäkauden mukanaoloa.

Lisätietoa: junnuliiga@vpsjuniorit.fi


YHTEISTYÖSSÄ:
Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤