​VPS Juniorit ja VäVi aloittavat yhteistyön
Julkaistu: 23.01.2023 13.42

​VPS Juniorit ja VäVi aloittavat yhteistyön

VPS Juniorit ja VäVi aloittavat yhteistyön, jonka pääasiallinen sisältö on valmennuskoulutuksissa ja valmentajien tutoroinnissa. Yhteistyö mahdollistaa myös esimerkiksi VäVi:n joukkueiden osallistumisen VPS:n Junnuliigaan.

Seurojen Palloliitto on kasvattanut VPS Junioreiden vastuuta alueen muidenkin seurojen valmentajien kouluttajana. Seuran järjestämiin valmentajakoulutuksiin osallistuu säännöllisesti valmentajia lähes kaikista Vaasan ja naapurikuntien seuroista. Myös VPS Junioreiden valmennusosaamisen kehittäjä Aleksi Pahkasalo on käytettävissä yhteistyöseurojen valmentajien kehittymisen tukemisessa.

VäVi:n toiminta-ajatus

Vähänkyrön Viestin jalkapallon toiminta-ajatuksena on suunnitelmallisen, ohjatun ja turvallisen jalkapallon harrastusmahdollisuuden järjestäminen Vähänkyrön ja lähialueiden jalkapalloilijoille. Vähänkyrön Viestin toiminnan tulevaisuuden tavoitteena on laadukkaat ja korkeatasoiset tiedot ja taidot tarjoava jalkapalloharrastus kaikille toimintaikäryhmille.

Pelaajakeskeisen ajattelun yksi lähtökohdista on pelaajien omien erilaisten tavoitteiden huomioiminen. Kaikki ovat yksilöitä ja heillä on erilainen sitoutuminen jalkapalloon, kouluun, työhön ja elämään. Meillä on erilaisia harrastuksia, erilainen halu ja mahdollisuus harjoitella ja pelata erilaisilla määrillä. Jalkapallo on joukkuelaji, jossa kaikkia tarvitaan. Jos illan treenissä yksi pelaaja on kehittynyt paremmaksi, niin koko joukkue on kehittynyt. Jos kaksi, niin olemme jo paljon parempia.

Jalkapallojoukkueemme laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Pelisäännöt. Lasten ja nuorten vanhemmat kokoontuvat pohtimaan hyviä yhteisiä kasvatusrajoja ja teemoja lasten ja nuorten parhaaksi. Kokoontumisissa sovitaan yhteisistä rajoista, roolituksista, käytöstavoista ja käytännöistä.

Lue lisää https://vavi.sporttisaitti.com/jaostot/jalkapallo/

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤