VPS Juniorit ja FC KoMu jatkavat yhteistyötä
Julkaistu: 22.01.2023 22.19

VPS Juniorit ja FC KoMu jatkavat yhteistyötä

VPS Juniorit ja FC KoMu jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään, jonka pääasiallinen sisältö on valmennuskoulutuksissa ja valmentajien tutoroinnissa, sekä mahdollistaa esimerkiksi FC KoMu:n joukkueiden osallistumisen VPS:n Junnuliigaan.

Seurojen Palloliitto on kasvattanut VPS Junioreiden vastuuta alueen muidenkin seurojen valmentajien kouluttajana. Seuran järjestämiin valmentajakoulutuksiin osallistuu säännöllisesti valmentajia lähes kaikista Vaasan ja naapurikuntien suomenkielisistä seuroista. Myös VPS Junioreiden valmennusosaamisen kehittäjä Aleksi Pahkasalo on käytettävissä yhteistyöseurojen valmentajien kehittymisen tukemisessa.

FC KoMu:n junioritoiminta alkoi vuonna 2002. FC KoMu tiivistää seuransa sivuillaan:

Tämä on FC KOMU

FC KoMun ry on omistautunut jalkapalloon sekä yhteisöömme.

Tavoitteemme on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille.

Toiminnan ydin on hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen toisten kunnioittamisella sekä vastuunottolla.

Visio

Pyrimme olemaan mustasaaren-alueen kaksi kielinen jalkapalloseuratoiminnan edelläkävijä!

Missio

Tuotamme elämyksiä ja iloa jalkapallon parissa. Pelaajille tarjoamme kehitys- ja oppimisympäristön, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet kohti kunkin omia tavoitteita.

Arvot

Hauskuus Urheilullisuus Yhteisöllisyys

FC KoMu tekee yhteistyötä Mustasaaren kunta, liikunta- ja urheilualan toimijoiden sekä yritysten kanssa. Luomme mahdollisimman hyvän ympäristön pelaajien kehittymiseen, ilon ja alueen yhteisöllisyyden kehittämiseksi. Toimintaamme ohjaa vahva talkootyö sekä sidosryhmäyhteisö.

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤