Futisvalmentajan starttikurssi käyntiin
Julkaistu: 23.09.2019 00.00

Futisvalmentajan starttikurssi käyntiin

Palloliiton uudistuksen myötä seurat ovat ottaneet suuremman roolin valmentajakoulutuksissa. VPS Junioreista kävi neljä valmentajaa kouluttajakoulutuksen vuoden 2018 lopussa ja tänä vuonna on alettu uusia koulutuksia pitämään. Ensimmäinen Futisvalmentajan starttikoulutus pidettiin kevättalvella ja siihen osallistui 12 valmentajaa kolmesta seurasta (VPS, FC Sport ja FC Komu).

Sunnuntaina 22.9. starttasi toinen starttikoulutus, kouluttajien Janne Lindberg ja Aaku Laitinen johdolla Elisa stadionin tiloissa. Mukaan on tällä kertaa ilmoittautunut 19 valmentajaa viidestä eri seurasta (VPS, FC Sport, FC Komu, FC Kiisto ja Sepsi-78 Seinäjoelta). Sunnuntain ensimmäisessä osiossa, osoita koulutuksessa on 3, mukana oli 13 valmentajaa. Ensimmäisessä osiossa käydään läpi harjoitusten suunnittelua ja mitä valmentajan tulee huomioida harjoituksia johtaessa.


Teoriaosuuden jälkeen koulutettavat pääsivät Junnuhalliin vetämään suunnittelemiaan harjoituksia, toisille koulutettaville. Hienosti porukka jaksoi painaa pitkän päivän jälkeen vielä viimeisissä suojaamisen harjoituksissa ja 1v1 peleissä.


Seuraava osio pidetään lokakuun lopulla ja viimeinen marraskuun aikana. Tämän jälkeen VPS Juniorit ovat kouluttaneet yli 30 valmentajaa uuden koulutusohjelman myötä ja talvella tullaan järjestämään seuraavan vaiheen ikäkausikoulutus. Palloliiton uudistuneesta valmentajakoulutuksesta voi lukea lisää täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-valmentajille/valmentajakoulutus

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤