VPS Juniorit teki seurakyselyn
Julkaistu: 29.05.2019 00.00

VPS Juniorit teki seurakyselyn

Noin neljäsosa perheistä vastasi kyselyyn, joka oli suunnattu ikäkausitoiminnassa mukana oleville perheille. Vastaajista 88% piti jalkapalloa lapsensa ykköslajina. 92,5% katsoi lapsensa saavan harrastaa kannustavassa ilmapiirissä ja 91% piti lapsensa joukkueen valmennusta laadukkaana.

Kun kysyimme miksi lapsi harrastaa jalkapalloa juuri VPS Junioreissa, kaksi yleisintä vastausta olivat ”kaverit” ja ”laadukas valmennus”.

Raskaana lapsen harrastuksessa koettiin erityisesti talkoot edustusjoukkueen peleissä ja joukkueiden omat varainhankintaprojektit. Myös kustannukset ja treeneihin kuskaaminen mainittiin verrattain useassa vastauksessa.

Palkitsevimpina asioina lapsen harrastuksessa mainittiin laadukas toiminta, hyvä ja kannustava valmentaja, positiivinen ilmapiiri, sekä lapsen kehittyminen pelaajana ja oleminen osana joukkuetta.

Jatkossa vanhemmat toivoivat toiminnassamme panostettavan vielä enemmän laatuun niin valmennuksen, kuin olosuhteidenkin osalta.

Kun lopuksi annettiin vanhemmille mahdollisuus antaa yleistä palautetta seuralle, yksittäisenä usein toistuvana positiivisena viestinä nousi esiin tällä kaudella alkanut fysiikkavalmennus Kari Salmen johdolla.

VPS Juniorit käy kyselyn tulokset läpi vielä tarkemmin sekä seura-, että joukkuetasoilla. Nöyrä kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤