Kesätauko päättyi, Juniorcupen jatkui
Julkaistu: 23.07.2018 00.00

Kesätauko päättyi, Juniorcupen jatkui

Valkoinen

vs. VIFK 7-0 Maalit: Veeti x3, Nuutti x2, Beder, Arttu

Parin viikon paussi harjoituksista ehkä hivenen näkyi, siksi varovainen oli ottelun alku Vifk:ta vastaan. Paikkoja kyllä luotiin, mutta viimeinen silaus puuttui. Lopulta kuparinen rikkoontui, kun Beder yllätti vastustajan maalivahdin suoraan kulmasta. Pian tämän jälkeen peli alkoikin kääntyä selvemmin Vepsulle, Nuutin venytettyä johtoa parilla maalilla ennen puoliaikaa. Toinen kaksikymppiä mentiin vielä selvemmin raitapaitojen hallinnassa, Arttu ja Veeti olivat naapurin piinana hyökkäyspäässä. Ensin mainittu teki yhden ja syötti kaksi maalia, jälkimmäinen iski puhtaan hattutempun, torjuttuaan ensimmäisellä puoliajalla nollat pohjille. Myös Nuutti hoiteli hommat varmasti maalivahtina toisella jaksolla.

vs. I-JBK 4-2 Maalit: Nuutti x2, Veeti, Tito

Myös toisen ottelun alku oli tarkkaa peliä. Avauspuoliajalla nähtiin vaan yksi osuma, mutta se oli sitäkin kauniimpi. Jo ensimmäisessä ottelussa hyvin yhteen pelanneet Veeti ja Arttu syöttelivät maltilla pallon paikkaan, josta viimeistely oli enää muodollisuus. Toisessa päässä Nuutti hallitsi maalivahdin aluetta, ja useimmat hyökkäykset katkaistiin ennenkuin niistä varsinaisia tilanteita ehtikään muodostua, puolustuksen tuella luonnollisesti. Toiselle puoliajalle oli vain yksi tavoite: pitää oma pää puhtaana myös tämän ottelun loppuun asti. Valitettavasti tämä tavoite ei toteutunut, vaan muutama helppo virhe kostautui, eikä Veetikään kaikkea voinut pelastaa. Ottelun voittajan suhteen ei toisella jaksolla ollut kuitenkaan enää epäselvää.

Valmentajan kommentit: Iso hatunnosto koko ryhmälle päivän pelillisestä ilmeestä. Ryhmä oli kapea ja keli kuuma, mutta jaksettiin silti tehdä töitä joukkueelle. Veeti ja Nuutti olivat tänään terävinä molempien maalien lähettyvillä, kummatkin iskivät neljä maalia, vaikka pelasivat puolet peleistä maalivahteina ja nollasivat myös vastustajan maalintekoaikeet useasti. Arttu puolestaan kunnostautui tänään puolustuksen tukipilarina ja pelintekijänä, Tero Nurmi kehui.

Joukkueessa pelasivat: Nuutti Nurmi, Veeti Karppinen, Arttu Lakonen, Beder Al-zidi, Tito Ollila, Oscar Nylund ja Oskari Kähtävä. Valmennus: Tero Nurmi


Musta

vs. I-JBK 5-5 Maalit: Otto x2, Max 2, Robbie

Valmentajan kommentit: Pallonhallinta oli Vepsulla, mutta vastustajakin oli hyvä ja teki lähes jokaisesta paikastaan maalin. Lopussa saatiin vielä komea laukaus kulmasta, mutta tasapeliin oli tyytyminen, Mika Uusi-Ranta kommentoi.

vs. VIFK 6-0 Maalit: Niilo x4, Lauri, Robbie

Valmentajan kommentit: Alku oli tunnusteleva ja mekin olimme turhan varovaisia. Loppua kohden taisteluilme löytyi ja myös syöttöpeli toimi. Suurin osa maaleista tulikin hienojen syöttökombinaatioiden päätteeksi, Uusi-Ranta summasi.

Joukkueessa pelasivat: Jaapo Antila, Robbie Nisula, Niilo Haapaniemi, Roope Kamppinen, Max Poikela, Niklas Sulkakoski, Juuso Uusi-Ranta, Otto Granqvist ja Lauri Mäkisalo. Valmennus ja huolto: Mika Uusi-Ranta ja Harri Granqvist.


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤