VPS-j P09 sijalle 11. WFC:n B10-sarjassa
9.7.2018 15:22 Uutiset / VPS U9 P09

Neljän oman ikäluokan joukkueen lisäksi Vepsun P09 ikäluokka oli mukana yhdellä ryhmällä myös vuotta vanhempien sarjassa, jossa saatiin pelata 8 vs. 8 otteluiden lisäksi myös sijoitusta. Joukkue saalisti kuudesta ottelu kaksi voittoa, tasapelin ja kolme tappiota.

vs. BK-48 2-2

Turnaus alkoi perjantaiaamuna tasapelillä BK-48:a vastaan. Voitto lipsahti käsistä harmittavasti aivan ottelun lopussa, mutta jatkoon se ei lopulta vaikuttanut mitenkään.

vs. Limbazi Salacgriva sp. school 0-2

Lopulta aina turnauksen finaaliin asti edennyt, ja siellä Vepsun nollakasin voittaneet latvialaiset tarjosivat turnauksen pelillisesti kovimman haasteen ja voittivatkin ansaitusti parilla komealla osumalla. Vepsun urhoollinen taistelu piti kuitenkin maalisuhteen siedettävänä, mikä riitti lohkon toiseen sijaan.

vs. FC Metta 0-1

Lauantaina puoliltapäivin pelatussa ensimmäisessä pudotuspelissä vastaan asettui niin ikään latvialainen FS Metta. Vääntö oli tälläkin kerralla tiukkaa, eikä varsinaisia maalipaikkoja juuri ollut. Yleisö tuntui jo odottavan rangaistuslaukauskisaa, kun aivan viimeisellä minuutilla Metta sai kulman, joka toimitettiin luukulle, mistä se kimposi epäonnisesti vaasalaispelaajasta omaan maaliin.

vs. FC Kiisto Keltainen 4-0

Voittotilin joukkue avasi neljännessä ottelussa, joka pelattiin myöhään lauantaina iltapäivällä. Kiisto kaatui samaan aikaan monitoimella, kun Englanti ja Ruotsi kohtasivat MM-viheriöllä. Sunnuntaina pelattaisiin siis sijoista 9-12.

vs. I-JBK 1-2

Diskon jälkeisenä sunnuntaiaamuna herätys oli varhainen, kun ottelu I-JBK:ta vastaan alkoi jo yhdeksältä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran juuri maanantaina Juniorcupenissa. Tuolloin Vepsu oli maalin verran parempi viime hetken rankkariosumalla, tällä kertaa marginaali oli sama, mutta voittaja toinen.

vs. Laihian Luja 3-0

Viimeisessä ottelussa panoksena olivat sijat 11 ja 12, Luja kaatui selvästi ja näin turnaus oli paketissa.

Joukkueen paras maalintekijä turnauksessa oli Max kolmella osumallaan. Kuisma ja Peetu osuivat kahdesti, Jaapo, Joona R ja Onni kertaalleen.

Valmentajan kommentit: Pojat taisteli hienosti läpi turnauksen fyysisesti ja välillä taidollisesti parempia joukkueita vastaan. Sijoittuminen kahdeksan parhaan joukkoon harmillisesti ratkesi viime hetken omaan maaliin, kun oltiin jo menossa rankkareihin. Taisteluilme oli huikea joka pojalla ja ylpeitä voi olla kaikista. Kohdattiin kaksi kovaa latvialaista joukkuetta ja hyvin pärjättiin. Neljä peliä oli pallonhallinnalta täysin meidän käsissä ja vastustajat eivät paljon vetoja saanut meidän maalille, muttta joskus jalkapallossa se hallitseva joukkue ei voita ja saldona oli noista peleistä kaksi selkeää voittoa, tasapeli ja yhden maalin tappio, Timo Rasinmäki kommentoi.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki, Kuisma Karjala, Noa Lankinen, Roope Kamppinen, Paulus Alatalo, Jaapo Antila, Beder Al-zidi, Arttu Lakonen, Onni Virta, Max Poikela ja Remi Heinonen. Valmennus ja huolto: Timo Rasinmäki, Jani Heinonen, Jukka Lankinen ja Jaakko Antila.


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat