27
MAA
18.30
VPS-j 4. divisioona, Harjoitusottelut

VPS -j - Norrvalla FF  0 - 1

Elisa Stadion

VPS-j taipui Norrvallalle

VPS-j kohtasi Elisan illassa aina kovan Norrvalla FF:n harjoitusottelussa. Tällä kertaa vieraat olivat jälleen paha vastus, ja voitto kirjattiin lopulta 0-1-lukemin.



Ottelun alku sujui vauhdikkaissa merkeissä. Norrvalla sai pallon tolppaan, mutta VPS-j:lläkin oli omat tonttinsa. Vierailla oli muutama vaarallinen kulmapotku, josta lopulta avausmaalikin syntyi. VPS-j puolusti tiiviisti, sillä vastustaja pelasi aktiivista ja rohkeaa hyökkäyspeliä. Tämä synnytti paikkoja kotijoukkueelle vastahyökkäyksiin, mutta tasoitusta ei syntynyt.



Toinen jakso noudatti melko vahvasti samaa kaavaa. Norrvalla oli pallollisessa pelaamisessa hieman edellä, mutta jälleen VPS-j sai tasoitusmahdollisuuksia. Loppua kohden raitapaidat nostivat hieman ryhmitystään, joka avasi pari vaarallista maalipaikkaa Norrvallalle, mutta ottelussa ei enempää maaleja nähty.



Puolustajana 90 minuuttia luutinut Atte Keisala totesi vastustajan pelanneen vahvasti.



- Vastustaja oli tänään parempi, Norrvallalla on tänä vuonna hyvä joukkue. Saatiin kuitenkin hyvä, kova temponen treenimatsi alle, mikä ajoi hyvin asiansa tässä vaiheessa kautta.



Vaikka tempo oli kova, peli pysyi Keisalan mukaan aika lailla halutun kaltaisena koko ottelun ajan.



- Ihan hyvin pysyttiin kuitenkin pelissä mukana ja jaksettiin tehdä duunia, vaikka Norrvalla pitikin kovaa tahtia yllä koko matsin.



VPS-j taisteli ja puolusti hyvällä asenteella, ja yritti pitää keltapaidat pois maalipaikoilta. Tässä joukkue onnistui kaiken kaikkiaan hyvin. Hieman paremmalla tuurilla tasapeli olisi ollut otettavissa, mutta ei ole varmastikaan väärin sanoa, että tällä kertaa hävittiin paremmalle joukkueelle. Mutta taisteluilme oli hyvä, joten ottelusta puhtaat paperit raitapaidoille.



Ottelut jatkuvat ensi viikolla, kun ABC/Strömsö saapuu vieraaksi Elisalle.

Tilastot

0 - 1

Norrvalla FF
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤