VPS Juniorit valittu Huuhkaja- ja Helmaripolun kehitysohjelmien korkeimmille tasoille
VPS-JunioritJulkaistu: 01.07.2024 16.36

VPS Juniorit valittu Huuhkaja- ja Helmaripolun kehitysohjelmien korkeimmille tasoille

VPS Juniorit valittiin sekä tytöissä että pojissa Huuhkaja- ja Helmaripolun kehitysohjelmien korkeimmille tasoille. VPS Juniorit osallistuu toimintaan yhteistyöseurojen kanssa, mikä mahdollistaa seurayhteisön pelaajille osallistumisen laadukkaaseen toimintaan yli joukkuerajojen.

Huuhkaja- ja Helmaripolkua on nykyisessä muodossaan tehty vuodesta 2021 asti. Toimintaa on vuosittain kehitetty yhdessä seurojen, Eerikkilän urheiluopiston ja Palloliiton kesken.

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen iloitsee valinnasta

Olemme todella tyytyväisiä valinnasta. Tämä nostaa vaatimustasoa meidän seurassa pelaajien kehittymisen ja suunnitelmallisen seurajohtamisen näkökulmasta. Toiminnanohjauksessa saamme hyvää sparrausta ja työkaluja johtamiseen. Meillä on kuukausittain tiedolla johtamisen työpajat, kehityspäivät vuosittain ja täydennyskoulutusprosessi valmentajille.

VPS Junioreilta on osallistunut monta joukkuetta Huuhkaja- ja Helmariliigan 12-15 vuotiaiden tapahtumiin Eerikkilässä. Olemme päässeet pelaamaan parhaita suomalaisia seuroja vastaan ja olemme hyödyntäneet siitä saadun tiedon seurassamme mm. valmennuslinjan kehitystyössä. Pelitapahtumat ovat olleet hyvin järjestettyjä ja uskon, että ne jotka tähän mennessä ovat osallistuneet, ovat kokeneet ne erittäin laadukkaina. Olemme osallistuneet pelitapahtumiin yhdessä yhteistyöseurojen kanssa ja näin pystyneet tarjoamaan Vaasan alueen pelaajille mahdollisuuden osallistua kovatasoisiin tapahtumiin.


Kuvissa 2011 syntyneiden joukkue Eerikkilässä. Joukkueessa pelasi tyttöjä VPS:sta, FC Sportista, Laihian Lujasta ja WFA:sta. Myös valmennus ja joukkueen taustat koostuivat eri seurojen toimijoista.

Huuhkaja- ja Helmaripolun kehitysohjelma T4 ja T5

Palloliiton jakamien seuratukien toiminnallisten vaatimusten ja kaikille seuroille avoimen haun kokonaisuutena hakijoita T3 ja T4-T5 kehitysohjelmiin oli tänä vuonna ennätysmäärä. Alla on Huuhkaja- ja Helmaripolun T3 ja T4-T5 kehitysohjelmiin valitut seurat.

Huuhkajapolku 16 seuraa: HJK, Ilves, KuPS, RoPS, SJK, FC Honka, TPS, KäPa, VPS, OLS, JyPK-JJK, Hercules YJ, FF Jaro, IF Gnistan, JIPPO, täydennysmenettely käynnissä yhteen paikkaan

Helmaripolku 12 seuraa: HJK, Ilves, KuPS, RoPS, SJK, FC Honka, TPS, KäPa, VPS, OLS (yhteistyössä ONS kanssa), JyPK-JJK, täydennysmenettely käynnissä yhteen paikkaan.

Lisää aiheesta https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/seurat-valittu-huuhkaja-ja-helmaripolun-kehitysohjelmiin-t3-t5?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR166zKiJ5xT_RxunDtMF7NlyW8vKX5hV5UPmvfX5_wx5saqVRm3ZxrY0W0_aem_bWbQslZRvyTIKUXeSX9RoQ

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤