VPS A-juniorit P20 SM-karsintasarjan voittoon
VPS-JunioritJulkaistu: 16.06.2024 20.02

VPS A-juniorit P20 SM-karsintasarjan voittoon

Kuvat: Tommy Storås https://hammers.kuvat.fi

Joukkueemme VPS A voitti P20-SM karsintasarjan A-lohkon ja eteni voitokkaasti P20 SM-sarjaan. B-lohkon voittajaksi selvisi HJK. Pelaajiemme kova työ, omistautuminen ja hyvä joukkuehenki tuottivat voitokkaan tuloksen. ”Tämä on kova suoritus, josta saatte olla ylpeitä. Olette tehneet kovasti töitä tämän välietapin saavuttamiseksi. Kiitos!”, valmentaja Ville Priha kehui pelaajiaan 15.6.2024 karsintasarjan päätösottelun jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.


Karsintasarja itsessään vaati pelaajilta hyvän kunnon ja voitontahdon lisäksi istumalihaksia. Pelien alettua helmikuun alussa matkakilometrejä Etelä-Suomeen kertyi 6080km. Riemastuttavista ja raivostuttavista hetkistä kentällä aina myöhäisillan räntäsadetreeneihin, joukkueemme on pyrkinyt määrätietoisesti kauden ajan karsintasarjan voittoon. Sitkeys ja määrätietoinen työ edesauttoivat tämän kauden alussa asetetun välietapin saavuttamisen.


Haikein mielin myös todetaan, että joukkueen kokoonpano syksyn loppusarjaan muuttuu. Osa pelaajistamme lähtee suorittamaan asepalvelusta ja kokemaan armeijan ajankäyttöä. Tsemppiä teille tuleville alokkaille!


Joukkueemme kiittää saamastamme suuresta kannustuksesta! Kiitos Monolan Petrille ja Tuovisen Jarkolle huollosta ja Mari Harrille talousasioiden hoidosta! Ensiluokkaisesta valmennuksesta kiitokset Ville Prihalle ja Emil Furchtille!


-Virpi Ala-Heikkilä-

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤