Hitachi Energy jatkaa vaasalaisseurojen yhteistyön tukemista
VPS-JunioritJulkaistu: 12.06.2024 12.38

Hitachi Energy jatkaa vaasalaisseurojen yhteistyön tukemista

VPS Junioreiden ja Hitachi Energyn yhteistyö alkoi kaudella 2022, jolloin lanseerattiin seurarajojen yli kaikille tytöille avoin taitokoulu. Yhteistyö jatkui ja laajeni kaudella 2023, jolloin VPS Juniorit yhdessä Hitachi Energyn kanssa pistivät myös pojat liikkumaan aktiivisemmin kesälomalla.


Valtteri Ahonen järjesti Hitachi Energy taitokoulun pojille

Hitachi Energy on ollut vahva tukija, kun Vaasan alueen seurat ovat lähteneet tekemään yhteistyötä, joka sekä varmistaa pelaajille joukkuetoiminnan jatkumisen että motivoituneimmille pelaajille oman henkilökohtaisen huipun tavoittelemisen. Tämä tuki on mahdollistanut muun muassa alueen eri seurojen pelaajien osallistumisen VPS Junioreiden mukana kevään aikana Helmariturnauksiin Eerikkilässä, jossa yhteistyöllä Vaasan ja Laihian tytöt ovat päässeet pelaamaan ikäluokkansa maan kovimpia joukkueita vastaan.
Viime kesän tavoin, Hitachi Energy kannustaa lapsia liikkumaan kesällä. Tyttöjen ja poikien taitokoulut tulevat tukemaan tätä, mutta myös yhdistämään jälleen alueen tyttö – ja poikapelaajat yli seurarajojen.

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤