Kolme VPS Junioria U17-maajoukkueeseen
VPS-JunioritJulkaistu: 15.01.2024 20.41

Kolme VPS Junioria U17-maajoukkueeseen

Suomen U17-maajoukkueen vahvuuteen on valittu jälleen Vepsun edustajia, kun joukkue matkaa tammikuun lopulla Lissaboniin ottelemaan Portugalia vastaan kahteen otteeseen.

U17-maajoukkueeseen on valittu VPS B-junioreista jopa kolme pelaajaa varsinaisen joukkueen vahvuuteen, sekä yksi varapelaajaksi. Maalivahti Eino Ehrnrooth, laitapuolustaja Aleksi Effati sekä laitahyökkääjä Kalle Huhta vahvistavat joukkuetta VPS:n edustajina, kun taas keskikenttäpelaaja Veeti Mäntymäki on varalla täydentävänä pelaajana. Kyseiset maajoukkuevalinnat osoittavat laadukkaan junioritoiminnan tuloksia. Huhta on alunperin Kiiston kasvatti, kun taas Ehrnrooth, Effati ja Mäntymäki ovat VPS:n kasvatteja.

Nuoret VPS-lupaukset ovat innoissaan kutsuistaan:

- Todella hyvät fiilikset siitä, että pääsen maajoukkueen mukaan. Tavoitteenani on pelata mahdollisimman hyvin ja näyttää vahvuuteni pelaajana. Pyrin myös nauttimaan reissusta ja pitää hauskaa kentällä, Huhta toteaa.

- Hyvä fiilis. Odotan reissulta henkilökohtaista kehitystä, Ehrnrooth kertoo.

- Hyvin mielin lähden reissuun, ja olen hyvin valmistautunut. On hyvä, että meitä on kolme Vaasasta, jotka liittyvät joukkueen vahvuuteen, ja täten saamme edustettua Vaasaa hienosti. Tavoitteeni on auttaa joukkuetta voittamaan, ja vakiinnuttaa oma paikkani maajoukkueessa. Odotan hyvää reissua, josta varmasti oppii paljon tulevaa varten, Effati huomauttaa.

- Onhan se kova juttu, että kuuluu maajoukkueen listoille. Olen nyt toistamiseen varalla, joten olisihan se tottakai hienoa olla itse maajoukkueen vahvuudessakin, Mäntymäki ilmaisee.

Suomen U17-maajoukkue pelaa Lissabonissa kaksi ottelua Portugalia vastaan 23.1. sekä 25.1.

VPS:n organisaatiosta valitut:

Joukkueeseen valitut:

Eino Ehrnrooth

Aleksi Effati

Kalle Huhta

Varalla:

Veeti Mäntymäki

23.1.2024 | 15.00 | Portugali – Suomi | Cidade do Futebol, Lissabon

25.1.2024 | 11.00 | Portugali – Suomi | Cidade do Futebol, Lissabon

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤