Huuda Vepsu voittoon!
Julkaistu: 12.05.2020 00.00

Huuda Vepsu voittoon!


Lisää vettä myllyyn! Paviljongin jälkeen sinulla on nyt mahdollisuus auttaa VPS Junioreita ja VPS:n edustusjoukkuetta huutamalla itsellesi upea Lillevilla 478! Oheinen Luoman Oyn lahjoittama tyylikäs piharakennus on nyt Huuto.netin kautta huudettavissa, ja korkein huuto saa tuotteen itselleen perille toimitettuna. Kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä tasan VPS Junioreiden ja VPS edustusjoukkueen hyväksi.

Monikäyttöinen Lillevilla 478

Tarvitsetko vierasmajan, kesäkahvilan tai kenties varaston? Lillevilla 478 sopii moneen käyttöön. Ikkunalliset pariovet ja erillisten ikkunoitten ansiosta luonnonvaloa riittää rakennuksen sisällä. Pohjan koko on 2,5 kertaa 2,5 metriä eli yhteensä pinta-alaa on 6,25 neliömetriä. Harjakorkeus on 2,4 metriä ja sivuseinäkorkeus noin 1,96 metriä eli myös pidempi henkilö mahtuu hyvin seisomaan.

Voittava huuto sisältää mökin ja kattohuovat, jotka eivät tavallisesti kuulu hintaan (ovh 383€). Ostaja saa myös kaksi ottelukohtaista VIP-lippua, jotka ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti Vaasan Palloseuran peleissä ja 100 euron edestä fanituotteita VPS shopista.

Lisäksi K-Rauta Vaasa lahjoittaa huutokaupan voittajalle 20 litraa Tikkurila PikaTeho maalia ja kymmenen pilariharkkoa mökin perustuksiin. Tuotteet saa noutaa Vaasan K-Raudasta huutokaupan päätyttyä.

Huuda täällä!

Huom! Rakennus toimitetaan osina. Paviljongin toimitusehdot