VPS Junioreiden tiedote koronavirukseen liittyen
21.3.2020 21:04 Uutiset / VPS Juniorit

Koronavirus on aiheuttanut haasteita koko yhteiskunnalle, eivätkä myöskään urheiluseurat ole välttyneet pandemian aiheuttamilta ongelmilta. Ongelmat seuroissa ovat moninaisia ja koskettavat koko seurayhteisöä. Niin myös VPS Junioreissa.

Valmennuksemme tekee kaikkensa, että joukkuetoiminnan tauosta saadaan tehtyä pelaajille mielekäs ja tehokas omatoimijakso. Haluamme kääntää ikävän tilanteen voitoksi ja saada lapset liikkumaan myös omalla ajallaan, nauttimaan siitä ja jatkamaan omatoimista liikuntaa ja harjoittelua myös joukkuetoiminnan palatessa tauolta! Haluamme ajatella, että käytämme nyt ne ylimenokausien omatoimitreenit, jotka normaalisti ajoittuvat heinä- ja lokakuulle, jolloin tapahtumien kokonaismäärä ei poikkeaisi juurikaan aikaisemmista kausista. Tämä ei valitettavasti ole meidän päätettävissämme, sillä toimimme vastaisuudessakin Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti ja pelaajiemme terveyttä ajatellen.

Vaikka joukkuetoimintamme jäi yhteisharjoittelun osalta tauolle, seuran kiinteät kustannukset eivät radikaalisti laskeneet. Sen sijaan menetämme merkittävän summan tuloja, kun varainhankintamme perustuu monilta osin erilaisten palveluiden tuottamiseen. Olemme tehneet toimenpiteitä kustannusten leikkaamiseksi ja joudumme tekemään niin jatkossakin, varsinkin jos joukkuetoiminnan tauko tulee jatkumaan nyt määrätyn aikarajan jälkeenkin. Mikäli joukkueharjoittelua ei voida jatkaa vielä huhtikuussa, seuran kuukausimaksuihin myönnetään joukkueharjoittelun tauon ajaksi 50% alennus.

Tällä hetkellä valmennuksemme työskentelee mm. pelaajien omatoimiharjoittelun tukemiseksi, valmennuksen rakenteiden parantamiseksi, sekä harjoitepankin ja valmennuslinjan kehittämisen eteen. Nyt tehtävä työ tulee parantamaan pelaajiemme arkea taas, kun pääsemme palaamaan joukkueharjoittelun pariin. Meidän on pystyttävä valmistautumaan myös tulevaan kilpailukauteen, vaikka aikatauluja sen alkamisen suhteen emme vielä tiedä.

Olemme ylpeitä siitä, millaisen valmennuksen ja joukkuetoiminnan olemme pystyneet vuosien työllä seuraamme rakentamaan. Nyt tehtävänämme on varmistaa toiminnan mahdollisimman laadukas jatko, sekä vallitsevan poikkeustilan aikana että sen jälkeen. Se onnistuu ainoastaan koko seurayhteisömme tuella.

Joni Keturi


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat