Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa ja futsalia!
Julkaistu: 13.06.2019 00.00

Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa ja futsalia!

Nuorille suunnatut maksuttomat liikuntaryhmät jatkavat toimintaansa syyskuussa. Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa 13-29-vuotiaille vaasalaisille ilmaisia harrasteryhmiä, joissa lajeina ovat muun muassa jalkapallo, futsal, koripallo ja tanssi.

Ryhmiin ilmoittaudutaan 19.8.-1.9. Vaasan kaupungin verkkosivuilla.

- Toiveet lajeista on kerätty suoraan nuorilta. Jalkapallo on vuosi vuodelta ylivoimainen ykkönen, kertoo toimintaa koordinoiva Mariam Ellisi nuorisopalveluista.

Ryhmät liikuttavat yli sataa nuorta

Toiminta alkaa syyskuussa viikoilla 36 ja 37. Eri lajien harrastusryhmiä järjestetään Variskan ja Porvarinkadun koululla, ja Vaasan Palloseuran Junioreiden kanssa yhteistyössä aloittavat futsal-ryhmät Onkilahden koululla ja Vamialla, sekä futis-ryhmä VPS:n Junnuhallilla.

- Kouluilla toimivat ryhmät ovat avoinna kaikille kyseisen koulun oppilaille, ja osa ryhmistä on suunnattu erikseen tytöille ja osa pojille. Ilta-aikaan toimivat futsal-ryhmät ovat avoinna kaikille ikäryhmään kuuluville nuorille, kertoo Ellisi.

Nuorten liikuntaryhmiä on yhteensä seitsemän, ja ryhmiin osallistui viime vuonna viikottain yli sata nuorta.

Lisätietoa ryhmistä, aikatauluista ja ilmoittautumislinkit julkaistaan kaupungin verkkosivuilla sekä nuorisopalveluiden ja VPS Junioreiden some-kanavissa elokuussa.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤