VPS-j ja Laihian Luja P09 yhteisjoukkueilla Ilveksen pääsiäisturnauksessa
2.4.2018 11:57 Uutiset / VPS U9 P09

VPS-j P09 osallistui edellisvuoden tapaan Ilveksen järjestämään pääsiäisturnaukseen Pirkkahallissa. Oman mausteensa reissuun antoi, että matkassa oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä yhteistyöseura Laihian Lujan kanssa.

Pitkä turnauspäivä käynnistyi jo puoli kuudelta aamulla, kun Niemen linja-auto suuntasi kohti Tamperetta. Isossa bussissa oli melko väljää, kun pelaajia kyydissä oli vain kuusi kappaletta, muutama poika joutui harmittavasti jättämään reissun väliin terveystilanteen takia. Laihian nuorisoseuran parkkipaikalta kyytiin saatiin 11 poikaa lisää ja lisäksi muutama pelimies saapui suoraan pääsiäisen vietosta pelipaikalle, kuka mistäkin päin Suomea. Osallistuimme turnaukseen kolmella joukkueella, kaksi näistä enemmän pelanneiden ja yksi vähemmän pelanneiden sarjassa. Materiaali oli etenkin enemmän pelanneissa todella kapea, joten peliaikaa oli luvassa runsaasti.

Turnauksen taso osoittautui erittäin sopivaksi yhteisjoukkueillemme, sillä 12:ta ottelusta yksi päättyi tasan ja peräti kahdeksan vain yhden maalin voittomarginaalilla. Yhdessäkään pelissä ero ei revennyt kahta maalia kauheammaksi, mihin toki osaltaan vaikutti myös käsipallomaalit. Tiukoista otteluista voitoksi onnistuttiin kääntämään kahdeksan. Parhaiten joukkueista pärjäsi Musta, joka voitti kaikki ottelunsa. Valkoinen joutui taipumaan kahdesti, kun JJK karkasi heti ottelun alussa kolmen maalin johtoon ja päätöskamppailussa Ilveksen 2010-syntyneet yhtä nopeasti kahden maalin karkumatkalle. Kovasta yrityksestä huolimatta kiri ei riittänyt rinnalle saati ohi. Raidan ottelut olivat kaikista vähämaalisimpia. Joukkueen hyökkäysosasto koki menetyksen heti ensimmäisen pelin alussa Miko Hirvosen loukattua jalkaansa. Asian valoisa puoli oli, että Miko pystyi pelaamaan maalissa ja torjuikin hienosti joukkueen lopuissa otteluissa ja lisäksi vielä Valkoisen voittoisassa matsissa Palokan Rientoa vastaan.


Myös Mustan joukkueen Emil Bengs auttoi valkoista joukkuetta maalin suulla päätöskamppailussa, ja Raidan Miko Korkeavaara puolestaan Mustaa näiden viimeisessä ottelussa, kun rivit harvenivat uhkaavasti. Vaikka turnaukseen osallistuneista pelaajista ja valmentajista yli puolet tuli Laihian Lujan riveistä, pelit pelattiin VPS-j nimellä ja pelipaidoilla. Aiemmin tiukkana paikallisvastustajana tutuksi tulleet Lujan pojat olivat nyt joukkuekavereina, ja kokemus osoittautui erittäin positiiviseksi. Yhteispeli toimi hienosti, ja eräskin pelaajista totesi kotiin päästyään, että niiden Lujan pelaajien kanssa oli sikakivaa pelata yhdessä, joten yhteistyötä on tästä erittäin hedelmällistä jatkaa ja syventää.

Seuraavan kerran Vepsun nollaysit ovat tulessa 28.4, kun Pohjanmaan talvisarjan Vaasan turnaus pelataan komeissa puitteissa Elisa Stadionilla. Tästä seuraavana viikonloppuna on luvassa talvisarjan päätöskamppailut Kokkolassa, jotka alunperin oli määrä pelata jo maaliskuussa. Näissä peleissä Luja tulee jälleen olemaan se kova vastustaja sinisissä paidoissaan.

VPS-j P09 kiittää Laihian Lujan pelaajia, valmentajia ja vanhempia hienosti sujuneesta yhteistyöstä, Ilvestä hyvin hoidetuista turnausjärjestelyistä, kaikkia vastustajia tiukoista, mutta rehdeistä peleistä sekä Niemen kuljettajaa turvallisesta kyydistä. Pitkä päivä päättyi vasta hieman ennen yhtätoista illalla, kun bussi kaartoi takaisin junnuhallin pihaan. Reissu oli raskas, mutta antoisa.

Musta

vs. Ilves 4-2

vs. Pallo-Iirot Sinikeltainen 3-2

vs. HoDy 3-2

vs. LeKi-Futis Valkoinen 3-2

Pelaajat: Arttu Lakonen, Roope Kamppinen, Oskari Kähtävä, Aaro Lakso (Luja), Emil Bengs (Luja) ja Luukas Tanttari (Luja). Valmennus: Jani Heinonen ja Tony Bengs.Valkoinen

vs. Ilves Keltainen 3-1

vs. JJK Harmaaketut 4-5

vs. PaRi 3-2

vs. Ilves 10 1-2

Pelaajat: Noa Lankinen, Nuutti Nurmi, Joona Somppi (Luja), Viljami Vikman (Luja), Joona Uuttu (Luja) ja Joona Rinnasto(Luja). Valmennus: Tero Nurmi ja Mikko Rinnasto


Raita

vs. LeKi-Futis Musta 0-0

vs. Ylöjärven Ilves Sininen 2-1

vs. Ilves Vihreä 0-1

vs. Pallo-Iirot Sininen 3-1

Pelaajat: Santeri Ritari (Luja), Veeti Markus (Luja), Miko Korkeavaara (Luja), Oscar Nylund, Julius Björndahl, Lukas Palm, Miko Hirvonen ja Remi Heinonen. Valmennus: Tomi Korkeavaara ja Jani Heinonen


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat