Junnuliigaa pelataan myös kesällä 2024!

Vuosikymmeniä pelattu Vepsun korttelisarja, nykyiseltä nimeltään Junnuliiga aloittaa kesäkauden harjoitusten osalta toukokuussa ja pelien osalta kesäkuussa. 12 peli-iltaa pelataan upealla Lemonsoft Stadionilla keskiviikkoiltaisin kesäkuuusta syyskuuhun.

Tällä kaudella mukana ovat 2015-2019 syntyneet tytöt ja pojat. Ilmoittautumiset kesän Junnuliigaan TÄSTÄ

Ennen ilmoittautumista, katso tästä alueet:

LÄNSI (Gerby, Västervik, Pukinjärvi, Palosaari, Isolahti, Vetokannas). Harjoitukset Tiistai Gerby Pohjanpuolentien kenttä 17:00-18:0. Osoite Pohjanpuolentie.

POHJOINEN (Purola, Metsäkallio, Länsiniitty, Koskisuo, Asevelikylä, Kotiranta, Böle, Sepänkylä). Harjoitukset Maanantai Asevelikylä 2018-2020 syntyneet 17:00-18:00 ja 2015-2017 syntyneet 18:00-19:00. Osoite: Aleksis Kiventie.

ITÄ (Huutoniemi, Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi, Teeriniemi). Harjoitukset Tiistai Aaltopuisto 17:00-18:0. Osoite: Aaltopuisto.

ETELÄ (Keskusta, Hietalahti, Vöyrinkaupunki, Suvilahti, Korkeamäki, Sundom). Harjoitukset Monitoimiviheriöllä, Tiistai MTV 1 Pieni 17:00-18:00. Osoite Ruutikellarintie 8.

TYTÖILLÄ mahdollisuus harjoitella ja pelata tyttöjen kesken, tai oman alueensa poikien ryhmissä. Tyttöjen harjoitukset Monitoimiviheriöllä tiistaisin ja sunnuntaisin MTV 1 Pieni 18:00-19:00. Osoite Ruutikellarintie 8.


MUKAAN TULEMINEN, TAUOLLE JÄÄMINEN JA LOPETTAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen lapsi on tervetullut mukaan harjoituksiin ja pelitapahtumiin! Harjoituksiin ja peleihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Mikäli lapsi jää tauolle, laita sähköposti junnuliiga@vpsjuniorit.fi niin huomioimme tauon seuraavan kuun laskutuksessa. Mikäli lapsi haluaa lopettaa harrastuksen kokonaan, ilmoita sähköpostilla junnuliiga@vpsjuniorit.fi.

OSALLISTUMINEN JUNNULIIGAN VALMENNUSTOIMINTAAN

Junnuliiga järjestetään seuravetoisesti, mutta vanhemmilla on perinteisesti iso ja palkitseva osuus harjoitus- ja pelitoiminnassa auttamisessa. Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua auttaa Junnuliigan valmennuksessa ilmoittautumislomakkeessa.


VARUSTUS HARJOITUKSIIN

Jalkapallokengät (aluksi myös lenkkarit käyvät hyvin)

Säärisuojat

Urheilullinen sään mukainen vaatetus

Pallo, koko 3 (Niken palloja 15 € myynnissä toukokuussa harjoituksissa ja kesäkuusta alkaen ottelutapahtumissa)

Juomapullo

PELITOIMINTA

Kesä-syyskuun aikana 12 pelitapahtumaa, joista valtaosa Lemonsoft Stadionilla

Peliasut myynnissä pelitapahtumissa (35 € Niken pelipaita ja shortsit)

Pelitapahtumissa opetellaan pelaamaan iloisessa ilmapiirissä ja turvallisesti. Maaleja ei lasketa, eikä sarjataulukkoja pidetä.

HINTA JA LASKUTUS

Hinta 25 € / kk. Sisältää Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen (hankitaan 2 viikon sisällä ensimmäisen Junnuliiga-laskun maksamisesta), ohjatut harjoitukset, kenttämaksut, tuomarimaksut ym. Junnuliigan harjoitus- ja pelitoimintaan liittyvän. Lasku ilmoittautumislomakkeeseen ensimmäiseksi huoltajaksi merkityn sähköpostiin kuun lopussa.

Nuorimman sisaruksen Junnuliiga-kauden viimeinen kk-maksu jätetään laskuttamatta. Edellyttää sisaruksilta koko kesäkauden mukanaoloa.

Pyrimme pelaamaan mahdollisimman paljon ikäluokkakohtaisia pelejä, eli otteluissa olisi vastakkain pääsääntöisesti samana vuonna syntyneitä lapsia (aiempien tuplaikäluokkien sijaan). Tytöt pelaavat tyttöjä vastaan.

Muutos aiempiin vuosiin tulee olemaan myös siinä, että Junnuliigaan osallistuvien joukkueiden toivotaan muodostuvan lähinnä vasta-alkajista ja pelaajista, jotka eivät ole ympärivuotisesti lajin parissa. Eli hyvin matalan kynnyksen toimintaa, jossa toivotaan kaikkien lasten saavan onnistumisia ja sitä kautta rakastuvan lajiin!

Ottelut 2015–2017 syntyneillä 5v5 peleinä, joissa maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Juniorimaalit ja kentän koko n. 30x25m. Peliaika 2x20 min. Muuten normaalit säännöt, paitsi maalivahti saa pelin sujuvuuden vuoksi avata pelin maalipotkuissa haluamallaan tavalla. Pelinohjaajina toimivat VPS Junioreiden 15-vuotiaat pojat

Ottelut 2018–2019 syntyneillä pelataan 3v3 / 4v4 pelimuodolla (joukkueet voivat yhdessä päättää asiasta ennen peliä pelaajamäärät huomioiden). Maaleina minimaalit, joita molemmilla joukkueilla on kaksi. Pienten peleissä ei ole maalivahtia. Pienillä ei ole rajaheittoa, eikä rajapotkua vaan peli jatkuu kuljetukselle siitä kohdasta mistä pallo meni yli. Peliaika 2x15 min. Lisäksi molemmista joukkueista on kentällä valmentaja"pelinohjaajana" auttamassa ja kannustamassa lapsia.

VIERAILEVAT JOUKKUEET: KYSY LISÄTIETOA joni.keturi@vpsjuniorit.fi


YHTEISTYÖSSÄ:

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤