Kausi 2023 potkaistu käyntiin
Julkaistu: 04.11.2022 23.14

Kausi 2023 potkaistu käyntiin

Talven tulon varma merkki on yleensä se, että uusi futiskausi potkaistaan käyntiin marraskuun alkaessa. Tälle kaudelle merkittävin muutos meillä oli se, että joukkueen päävalmentaja vaihtui, kun Valtteri Ahonen tuli joukkueen päävalmentajaksi. Ensimmäisten harkkojen perusteella pojat tulivat hyvin nopeasti tutuiksi, ja kaksien harkkojen jälkeen meno oli jo totutun vauhdikasta!


Talvikauden aikana tulemme treenamaan Junnuhallissa, Fennia Arenalla sekä Botnia-hallissa. Positiivisena ongelmana on se, että joukkue on viimeisten vuosien aikana kasvanut sen verran, että Junnuhallissa alkaa olemaan melko ahdasta. Hyvällä harjoitteiden suunnittelulla tämäkin on kuitenkin helposti ratkaistavissa. Tuttuun tapaan treeniviikkoon kuulu myös VPS:n fysiikkavalmentaja Kari Salmen vetämät harjoitukset, joissa keskitytään monipuoliseen liikkuvuuteen ja vammojen ehkäisyyn.

Mukaan joukkueeseen mahtuu toki aina, ja joukkueeseen saa aina tulla tutustumaan ilman sitoutumista. Lisätietoja saat esimerkiksi täyttämällä sivun alalaidasta löytyvän yhteydenottolomakkeen, tai soittamalla joukkueenjohtaja Aleksille numeroon 050 306 5800.

Uusi kausi toi mukanaan myös upouuden Vepsu-talon, joka tulee toimimaan valmentajien palaveritilana sekä Junnuhallin pukuhuoneena ja sosiaalitilana. Tämä tulee olemaan talven kylminä pakkaskausina tervetullut uudistus, kun harkkojen jälkeen voi vaihtaa lämpimässä kuivat vaatteet treenien jälkeen!


Kausi lähti myös sponsoreiden osalta mukavasti käyntiin, kun jo viime kaudella joukkuetta tukeneet Fliq, Ricomix ja jatkoivat tukijoinamme. Lisäksi uutena yhteistyökumppanina mukaan tuli Vaasalainen Door LKV kiinteistövälitys! Isot kiitokset jo tässä vaiheessa mukana oleville kumppaneille junioriurheilun tukemisesta! Mukaan toki mahtuu vielä, eli jos sinun yrityksesi haluaa mukaan joukkueen tukijaksi, niin ota rohkeasti yhteyttä, vaikkapa tämän uutisen lopusta löytyvällä lomakkeella!

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kautta 2023! Pysy mukana seuraamalla sivujamme ja somekanaviamme!


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤