P07 piti pizza- ja vanhempainillan
Julkaistu: 06.10.2015 00.00

P07 piti pizza- ja vanhempainillan

2007 syntyneet pojat jatkavat omana ikäluokkanaan, VPS P07-joukkueena. Joukkueen pelaajilla on mahdollisuus harjoitella jopa viisi kertaa viikossa (neljä joukkueharjoitusta ja taitokoulu). Tällöin myös kahden tai useamman lajin edustajat saavat paremman mahdollisuuden löytää myös talvikaudella sopivia päiviä jalkapalloharjoituksiin osallistumiseen ja jalkapalloon panostavat pääsevät joukkueharjoitusmäärissä (ja -laadussa) kansallisen huipun tasolle. Harjoittelu on monipuolista ja esimerkiksi fyysisen harjoittelun (lähinnä koordinaatio ja ketteryys) ohjelma on tilattu maan parhaalta asiantuntijalta, joka on räätälöinyt ohjelman ikäluokkakohtaisesti lapsen kehitysvaiheet huomioon ottaen.  

VPS P07 aloittaa Junnuliigan jälkeisen taipaleensa tavoitellen mm. seuraavia asioita: Lapsille halutaan tarjota innostava ja kannustava, turvallinen harjoitusilmapiiri. Jokainen lapsi saa tavoitella omia jalkapalloilullisia unelmiaan niin kuin itse haluaa. Jollakin ne ovat pelaaminen VPS:n edustusjoukkueessa, jollakin siintävät unelmissa ulkomaan kentät ja maajoukkue. Osa nauttii pelaamisesta kavereiden kanssa ilman sen suurempia unelmia, saaden elinikäisiä ystäviä ja oppien liikunnallisia elämäntapoja. Seurana haluamme olla tukemassa jokaisen lapsen kehittymistä omalle parhaalle tasolleen. Tästä osoituksena on VPS:n maalivahdin Henri Sillanpään nimittäminen P07-ikäluokan vastuuvalmentajaksi. Henkka on osoittanut taitonsa lastenvalmentajana VPS Junioreiden P05-ikäluokan vastuuvalmentajana ja tulee varmasti tekemään myös P07:n joukkueen ilmapiiristä innostavan ja kannustavan, sekä pitämään huolen siitä, että jokainen lapsi tuntee itsensä tärkeäksi osaksi joukkuetta. Lisää Henkan mietteitä tulevasta valmennuspestistään http://www.vpsjuniorit.fi/uutiset/82767/henri-sillanpaa-vps-p07-n-vastuuvalmentajaksi

Seuran toimintamaksu on 250€ kaudella 2015 - 2016. Tämän lisäksi maksetaan halliharjoittelusta keskimäärin 30€/kk (riippuen pelaajien määrästä). Keväällä mukaan tulevat maksavat toimintamaksusta 2/3 ja kesällä aloittavat ½.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤