Henri Sillanpää VPS P07:n vastuuvalmentajaksi
Julkaistu: 26.08.2015 00.00

Henri Sillanpää VPS P07:n vastuuvalmentajaksi

Vepsun 05-syntyneiden vastuuvalmentajana toimiva Henkka alkaa miettimään jo pelaajauran jälkeistä aikaa ja lasten valmentaminen kiinnostaa jatkossakin. Sillanpää on toiminut pelaamisen ohella Junnuliiga-valmentajana ja P05-ikäluokan vastuuvalmentajana kolme vuotta. Innostavana, positiivisena, oikeudenmukaisena ja kaikki lapset huomioon ottavana valmentajana tunnettu Henkka jatkaa myös P05:n mukana.

- Olen todella innoissani lähdössä rakentamaan uutta Junnuliigasta vanhenevaa ikäluokkaa. Olen tyytyväinen siihen, miten olen omalta osaltani pystynyt rakentamaan 05-ikäluokkaan loistavan ryhmähengen, niin pelaajille kuin joukkueen taustahenkilöillekin, joihin myös vanhemmat kuuluvat, Henkka toteaa.

Tavoitteet korkealla

- Meillä on hieno mahdollisuus rakentaa sellainen ikäluokka, jossa lapset viihtyvät ja kehittyvät sekä jalkapalloilijoina, että ihmisinä. Jokainen lapsi on tärkeä ja haluan huomioida jokaisen yksilön. Se on minulle tärkeä tavoite. Kaikille tulee luoda edellytykset kehittyä niin hyviksi jalkapalloilijoiksi, kuin kukin haluaa. Ilmapiirin on oltava niin positiivinen, että harjoituksiin tullaan hymy huulilla ja sieltä lähdetään vielä leveämmän hymyn kanssa, Sillanpää päättää.

Harjoituksia ikäluokalla tulee olemaan enemmän kuin kuluvalla kaudella. Se mahdollistaa sopivien harjoituspäivien löytämisen myös useamman lajin harrastajille ja toki myös voimakkaan kehittymisen niille, jotka haluavat panostaa jalkapalloon.

Pelaajiinsa Henkka alkaa tutustumaan välittömästi ja on tavattavissa Junnuliigan viimeisellä pelikierroksella, keskiviikkona 2.9. Monitoimiviheriöllä.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤