Tauolta takaisin tositoimiin
Julkaistu: 26.07.2017 00.00

Joukkueen tahti on tiivis heti kesätauon jälkeen, maanantaina aloitettiin harjoitukset, tiistaina pelattiin Juniorcupenia U8-sarjassa ja torstaina jatketaan U9-peleillä. Näiden välissä tietysti Junnuliigaa keskiviikkona Elisalla. Viikonloppuna VPS P09 matkaa kahden joukkueen voimin Pori Cupiin. Vielä Laihialla otteissa näkyi hivenen tauon mukanaan tuomaa ruosteisuutta, mutta käyrä oli nouseva molemmilla jengeillä.

Musta vs. Luja Sininen 3-5 Maalit: Paulus x2, Joona

Mustan avausottelussa puolustuspelaaminen oli hukassa, etenkin 1 vs. 1 tilanteissa, joissa ryntäiltiin kohti ja ohi. Hyökkäys sen sijaan toimi kohtalaisesti. Parannettavaa jäi myös prässäämisessä, missä tukeminen jäi usein puolitiehen.

Musta vs. Luja Valkoinen 7-3 Maalit: Paulus x3, Arvi x2, Remi, Roope

Toiseen otteluun lähdettiin uudella energialla ja tsemppi oli paljon kovempi kuin ensimmäisessä ottelussa. Tuloksena ehjä peli ja hienoja suorituksia pojilta. Roolitukset osuivat kohdilleen, Paulus jatkoi maalitehtailuaan ja Roopekin iski upean osuman.

Joukkueessa pelasivat: Paulus Alatalo, Joona Rasinmäki, Arvi Ehnrooth, Remi Heinonen, Roope Kamppinen, Veeti Karppinen, Eetu Pajuluoma, Nuutti Heimonen ja Beder El-Zidi. Valmennus: Timo Rasinmäki, Jani Heinonen

Valkoinen vs. Luja Valkoinen 5-8 Maalit: Onni x2, Miko, Otto, Eemil

Ensimmäinen puoliaika meni Valkoiselle Vepsulle lukemin 3-2, mutta toiselle jaksolle osat vaihtuivat ja kotijoukkue jyräsi voittoon. Puoliajalla tehdyt vaihdokset eivät tällä kertaa vieneet peliä ainakaan parempaan suuntaan, ja takaiskujen tultua oma peli lopahti.

Valkoinen vs. Luja Sininen 4-6 Maalit: Leo x2, Miko, Matias J

Toinen peli oli kenttätapahtumien osalta paljon edellistä parempi, mutta tuloksena siitä huolimatta parin maalin tappio kuten valkoisellakin joukkueella Lujan sinistä vastaan. Ottelun valopilkku vaasalaisittain oli Leo, joka tasoitti pelin ensimmäisen puoliskan lopussa kahdella hienolla yksilösuorituksella.

Joukkueessa pelasivat: Leo Tyrväinen, Eemil Väyrynen, Matias Salo, Lauri Mäkitalo, Otto Granqvist, Matias Jurvanen, Onni Virta, Miko Hirvonen ja Noa Nyrhilä. Valmennus: Tuomo Jurvanen