Sateiselta Sulvalta pari voittoa
Julkaistu: 05.06.2017 00.00

Juniorcupen P08-sarjan toinen turnaus pelattiin maanantaina 5.6.2017 Sulvalla. Avausturnauksen kokoonpanosta oli vaihtunut lähes puolet, mutta se ei menoa haitannut. Kenttä ei ollut kovin samettinen, mutta siitä huolimatta joukkue hallitsi palloa ja kenttätapahtumia vähän edustusjoukkueen tapaan.

VPS vs. Sundom IF 4-1 Maalit: Jaapo x2, Arttu, Juuso

Tasainen kamppailu, jossa parhaat maalintekopaikat loi raitapaitainen joukkue. Viimeistely kuitenkin ontui, laitetaan se vaikka kelin ja kentän piikkiin. Avausmaali nähtiin ensimmäisen jakson toisella puolikkaalla, kun Arttu ampui lyhyen kulman verkkoon. Sundomin tasoituksen jälkeen myös toinen maali tuli erikoistilanteesta, kun Juuso pommitti vasurillaan vaparin vastustamattomasti verkkoon. Toisen jakson Jaapon kaksi maalia sinetöivät voittolukemat.

VPS vs. Solf IK 12-2 Maalit: Nuutti x3, Jaapo x2, Joona, Arttu, Onni, Juuso, Roope, Kuisma, Arvi

Toinen ottelu oli selvempi alusta lähtien. Joona avasi maalihanat päästyään nokikkain kotijoukkueen maalivahdin kanssa, Jaapo jatkoi parilla maalilla ja Nuutti iski hattutempun vielä ennen puoliaikaa. Välissä myös vastustaja onnistui kertaalleen ja tauolle siis lukemissa 6-1. Myös toinen jakso meni Vepsulle samoin lukemin ja näin kotimatkalle lähti märkiä poikia ja täysi pistepotti.

Jälkimmäisessä ottelussa erityisen ilahduttavaa oli, että kaikki mukana olleet 9 pelaajaa onnistuivat maalinteossa. Tulosten taakse katsottaessa parasta päivän peleissä oli hyökkääjien maltti kierrättää palloa myös alakerran kautta. Asia jota on kyllä harjoiteltu, mutta vielä Närpiössä toteutus jäi puolitiehen. Eteenpäin on menty, sanoi eräskin viiksekäs mestarivalmentaja.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki, Arvi Erhnrooth, Onni Virta, Roope Kamppinen, Jaapo Antila, Kuisma Karjala, Juuso Uusi-Ranta, Nuutti Nurmi ja Arttu Lakonen. Valmennus: Timo Rasinmäki, Tero Nurmi

Juniorcupen jatkuu torstaina 8.6.2017 P09-sarjan merkeissä, P08-sarjassa pelataan seuraavan kerran sunnuntaina 11.6.2017 Laihialla. Näitä ennen luvassa on kuitenkin odotettu kesän Junnuliigan avaus Elisa Stadionilla keskiviikkona 7.6.2017.