Iloa ja elämyksiä Perhepäivähoitokiertueella
Julkaistu: 27.10.2016 00.00

Iloa ja elämyksiä Perhepäivähoitokiertueella

VPS-perheen nuorimmaiset, Junnuliiga ja Nassikkafutis, yhdistivät syysloman jälkeen voimansa ja lähtivät kiertämään kaupunkia tarkoituksenaan levittää jalkapallon ilosanomaa kaikille kaupungin perhepäivähoitolapsille. Hoitajien kanssa löytyikin nopeasti yhteinen sävel ja helposti saatiin sovittua kentät, joihin mahdollisimman monen hoitajan on lapsineen helppo tulla. Perhepäivähoitokiertueeseen osallistui yhteensä n. 100 lasta ja kymmeniä hoitajia.

Kiertueen jokaisessa tapahtumassa oli tekemistä niin isommille kuin pienemmillekin lapsille. Ikärajoja ei ollut, vaan osallistumaan pääsivät kaikki lapset, jotka vain jaloillaan pysyivät. Isot lapset pääsivät kokeilemaan Junnuliigan harjoittelua ja pienet pääsivät tutustumaan lajiin Nassikkafutiksen leikkien avulla. Vauhtia riitti jokaisessa ryhmässä ja ujoimmatkin lapset uskaltautuivat kokeilemaan pelaamista tutussa ryhmässä omien hoitokavereiden kanssa.

Jalkapallo kuuluu ehdottomasti kaikille, eikä kenelläkään ole oikeutta omia sitä omiin harjoituksiinsa, halleihin ja saleihin suljettujen ovien taakse. Urheiluseuran tärkeimpänä tehtävänä on innostaa ihmisiä urheilemaan ja myös seuran ulkopuolisille lapsille on tarjottava mahdollisuus päästä pelaamaan laadukkaassa ohjauksessa. Sekä päiväkotien työntekijät että perhepäivähoitajat ovat ottaneet järjestämämme tapahtumat avosylein vastaan ja niitä tullaan aivan varmasti järjestämään jatkossakin. Jokainen vaasalainen lapsi pääsee tutustumaan jalkapalloon turvallisesti oman päivähoitoryhmänsä, omien hoitajiensa ja kokeneiden valmentajien seurassa. On hienoa saada toteuttaa tätä tärkeää tehtävää!

 

Kuvat: Joni Keturi

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤