Harrastepojat Kiiston kaadossa
Julkaistu: 20.08.2016 00.00

Tiistaina pojat pääsivät jälleen pelaamaan. Tällä kertaa mukana oli 03-05-syntyneitä poikia. Ottelu oli tarkoitus pelata Monitoimiviheriöllä, mutta juuri edellisenä päivänä koko kenttä olikin yllättäen muuttunut vesipallokentäksi. Onneksi pääsimme hallin suojiiin ja peli saatiin pelattua.

Se olikin aikamoinen peli. Ottelun alussa Vepsu otti komennon ja kymmenen minuutin pelin jälkeen johtikin jo 2-0. Ensimmäisen puoliajan loppua kohti Kiisto sai kuitenkin voimansa keräiltyä ja tauolle lähdettäessä olikin jo siirtynyt johtoasemiin.

Toisella puoliajalla Vepsun pojat olivat selvästi väsyneitä ja kentällä liikuttiin vastustajaa laiskemmin. Tästähän Kiisto pääsikin rankaisemaan vielä muutamalla lisämaalilla. Tässä pelissä meidän pojat olivat kyllä taitavampia ja sen avulla veivät peliä alussa miten huvitti. Kestävyys kuitenkin ratkaisi tällä kertaa.

Yksi parhaita elementtejä pelissä oli erään meidän pelaajan isoisä, itsekin entinen Vepsun juniori, joka oli tullut katsomaan pojanpoikansa peliä erittäin positiivisella asenteella. Loppuun asti hän jaksoi kannustaa ja ylistää lajin kauneutta, tuloksista välittämättä. Hyvä muistutus meille kaikille siitä, että olemme kaikki osa loputonta ketjua viemässä lajia eteenpäin ja luomassa tulevaisuuden muistoja.