VPS Junioreita edustustehtäviin
Julkaistu: 17.11.2015 00.00

VPS Junioreita edustustehtäviin

Alle 16-vuotiaiden (1.1.2000) poikien alueturnaus marras-joulukuun vaihteessa huipentaa ikäluokan aluejoukkuetoiminnan. VPS Junioreista Eeti Ämmälä, Fabrice Gatambiye ja Mikael Salmi saivat kutsun tapahtumaan. Turnaukseen on nimetty neljä aluejoukkuetta ja tapahtuma on ennen kaikkea pelaajatarkkailutilaisuus sekä pelaajille tutustumista maajoukkueiden pelitapaan. Ikäluokan maajoukkuetoiminta jatkuu ensi vuoden helmikuussa järjestettävällä maajoukkueleirillä.

- Viime vuonna turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa ja se oli erittäin onnistunut tapahtuma, aluevalmentaja Teemu Eskola toteaa.

- Nämä ovat maaotteluiden jälkeen kovimpia pelejä mitä yleensä voidaan järjestää. Parhaat pelaajat ovat paikalla ja taso sen mukainen. Toivottavasti seurojen valmentajia ja valmennuspäälliköitä tulee myös paikalle runsaasti seuraamaan missä ikäluokan huippu on.

Lue koko juttu Palloliiton sivuilta http://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/jou...

Alle 18-vuotiaiden (1.1.1998) poikien maajoukkue leireilee Eerikkilän urheiluopistolla joulukuun alussa niin maajoukkueleirin kuin malliryhmäleirinkin merkeissä. VPS Junioreista kutsun leirille saivat Samu Alanko ja Mikke Järvinen.

Joulukuun leirit (6.–7.12. maajoukkueleiri ja 7.–9.12. UEFA PRO-malliryhmäleiri) ovat lähtölaukaus ikäluokan vuoden 2016 maajoukkuetoiminnalle, joka huipentuu syksyllä 2016 pelattavaan U19 EM-karsintaturnaukseen.

Ensimmäisellä leirillä joukkue harjoittelee maajoukkuevalmentajien johdolla ja jälkimmäisellä leirillä pelaajat pääsevät laadukkaiden UEFA PRO-valmentajakoulutettavien valmennukseen maajoukkuevalmentajien tarkkailtaessa pelaajien suorituksia.

Leirien jälkeen nimetään joukkue tammikuun alussa Pietarissa pelattavaan Granatkin-turnaukseen.

Lue koko juttu Palloliiton sivuilta http://www.palloliitto.fi/uutiset/maajoukkueet/u18...

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤