18.30
VPS J 3 Div, Kolmonen

HBK - VPS -j   0 - 4

Keskuskenttä, Kruunupyy

VPS-j suuntasi tiistai-illan ratoksi kasvattamaan pistesaldoaan ja voittoputkeaan HBK:n vieraaksi. HBK:n kausi on sujunut mollivoittoisesti ja kun Jiillä oli alla loistavat voitot Jukolasta ja KPV Akatemiasta ja kun joukkue sai vielä lähes parhaan kokoonpanon jalkeille, lähtikin joukkue luottavaisin mielin illan otteluun.

HBK ei antanut aiempien pelien tulosten vaikuttaa joukkueen pelaamiseen, vaan joukkue lähti peliin varsin rohkeasti ja pyrki prässäämään korkealta. Jii sai kuitenkin varsin nopeasti hyvän otteen pelistä ja vaikkei ihan huippupaikoille ensimmäisen puolen tunnin aikana päästykään, oli peli käytännössä täysin Jiin hallinnassa. 37 minuutin kohdalla Jii siirtyi johtoon, kun Ilkka Puikkonen juoksi puolesta kentästä HBK:n puolustajien välistä karkuun ja pisti pallon ohi HBK:n maalivahdin huolimatta siitä, että HBK-puolustaja onnistui kesken juoksun taklaamaan Puikkosen toisen kengän jalasta. Ensimmäisen puoliajan loppu mentiin edelleen Jiin tahdissa ja mutta lisämaaleja ei ennen taukoa enää nähty.

Toiselle puoliajalle tuli päättäväinen Jii ja joukkue takoikin 20 minuutissa taululle 0-4 lukemat. EnsinJoni Uusipaikka jatkoi Kalle Leiniön takatolpalle suuntautuneen vapaapotkun maaliin ja hetkeä myöhemmin sama mies iski Elbasan Kabashintarjoilemasta läpiajosta pallon takatolpan kautta jälleen maaliin. Jiin neljännen maalin iski Topi Iloviita kääntämällä Lassi Mäkitalon loistavan syötön taidokkaasti takanurkkaan vitosen viivalta. Jii teki tämän jälkeen reilulla kädellä vaihtoja ja pirteästi sisään tulleet Jani Palomäki ja Sabah Muhannad pääsivät molemmat yrittämään scriimereitä, mutta tällä kertaa lisämaaleja ei enää nähty. Vaikka ottelu oli ratkennut, yritti HBK hatunnoston arvoisesti rakennella peliä ja saikin ottelun lopussa hyvän maalipaikan, kun yksi joukkueen hyökkääjistä pääsi yrittämään maalia saksipotkulla. Jiin kapteeni ja maalivahti Miika Tantarinmäki torjui kuitenkin yrityksen rutiinilla.

Tilastopuolelta voidaan mainita Ludvig Sigfridsinvaroitustilin täyttyminen, minkä seurauksena Ludde huilaa seuraavan pelin.

Jiin valmentaja Mika Koivumäki oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen asenteeseen ja kolmeen pisteeseen.

- Tehtiin mitä tarvittiin pelin voittamiseksi. Jätkät pelas hyvän pelin hyvällä asenteella vaikka vastassa oli sarjan jumbojoukkue. Tästä on hyvä lähteä tavoittelemaan parannusta sarjasijoitukseen kauden viimeisissä peleissä.

Jii kohtaa seuraavaksi seitsemän ottelun voittoputkessa porskuttavan Sisu-Pallon. Ottelu pelataan lauantaina 10.9 klo 15.00 Raviradalla.