31
ELO
19.00
VPS J 3 Div, Kolmonen

VPS -j - KPV Akatemia  3 - 2

Palosaari

VPS-j jatkoi tärkeiden otteluiden pelaamista, kun joukkue kohtasi hyvinkin samoista sijoista kamppailevan KPV Akatemian Palosaaren pyhätössä. Joukkue oli hakenut pahasti vajamiehisenä hienon vierasvoiton Kokkolasta kevätkierroksella, ja KPV Akatemian revanssihenki oli korkealla. Sekään ei tällä kertaa riittänyt, vaan VPS-j jätti kolme pistettä kotiin lukemin 3-2(1-1).

Ensimmäisen puoliajan alku oli tasaista, mutta KPV Akatemia sai melko pian hyvän otteen. Joukkue pelasi etenkin keskikentällä hyvää peliä, mutta toki vaaralliset maalipaikat olivat melko vähissä. VPS-j sen sijaan pääsi pariin mukavaan paikkaan, kun Elbasan Kabashi ja Ilkka Puikkonen pääsivät yrittämään lähietäisyydeltä, mutta tällä kertaa ilman tulosta. Maalin värkkäsivät toiset miehet, kun Topias Iloviita syötti upeasti Joni Uusipaikan läpi, ja pallo oli verkossa maalivahdin pienen kosketuksen jälkeen. KPV Akatemia tuli kuitenkin pukukoppimaalilla tasoihin, kun aivan loppuhetkillä joukkue sai vapaapotkun jälkihässäkästä pallon verkkoon.

Toinen puoliaika oli pelillisesti hyvin tasainen, mutta jälleen VPS-j sai luotua paremmat maalipaikat. Joukkue siirtyi johtoon, kun jälleen Iloviita syötti ja Puikkonen viimeisteli juuri ennen vastustajan puolustajan väliintuloa. Jälleen pienen sekaannuksen ansiosta vieraat pääsivat tasoihin melko pian kotijoukkuemaalin jälkeen. VPS-j ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Heino Järvelän paikan jälkeen VPS-j sai tehtyä vielä kolmannenkin maalin. Ville Kauppinen antoi vapaapotkun takaviistoon, jonka Kabashi iski vastapallosta ja parin pompun kautta ohi maalivahdin. KPV Akatemia ei saanut enää kovinkaan suurta kiriä aikaiseksi, joten mustavalkoiset pääsivät juhlimaan voittoa.

Valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen voittoon, peliesitykseen ja kehui myös vastustajaa.

- Oikeastaan aika hyvä peli saatiin aikaiseksi, vaikka vastustaja tuli kovalla nuoruuden innolla ja hyvällä itseluottamuksella peliin. Pakka kasassa ja pahimmat alkurynnistykset saatiin torjuttua. Puskista tuli hieno maali hyvällä combolla. Vastustaja sai kyllä meidän sähläyksellä hyvän koppimaalin.

Koivumäki oli tyytyväinen, että joukkue sai parin takaiskun jälkeen vielä voittomaalin tehtyä.

- Tauolta päästiin taas hyvin mukaan. Kaveri piti palloa enemmän, mutta tilanteet oli meillä. Saatiin sitten maali, mutta KPV tuli taas tasoihin . Jotenkin tällä kertaa usko oli koutsillakin vahva, ja tulihan se voittomaalikin sieltä, eikä lopussa ollut tällä kertaa lainkaan paniikkia. Hyvä voitto kuumasta joukkueesta.

Ottelu oli toisaalta hyvin tyypillinen VPS-j:n tämän kauden ottelu. Joukkue ei ehkä hallinnut pallollista peliä, mutta sai aikaiseksi paljon maalipaikkoja, kun vastustajat joutuivat tyytymään vähempään. Välillä toki näitäkin pelejä VPS-j on hävinnyt, mutta tällä kertaa tuloksena oli voitto.

VPS-j pelaa ensi viikolla kaksi ottelua, kun ensin joukkue matkustaa tiistaina Kruunupyyhyn HBK:n vieraaksi. Lauantaina joukkue kohtaa Sisu-Pallon kotona. HBK on etenkin vieraissa ollut erittäin vaikea vastustaja ja Sisu-Pallon havittelee todella hyviä sijoituksia, joten jälleen joukkue saa pistää parastaan, jotta pistetili karttuu.

Maalit: https://www.instagram.com/vps_j/

Tilastot

3 - 2

KPV Akatemia
(1-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤