VPS-j 3.Div, Kolmonen

VPS -j - Närpes Kraft 2  3 - 1

Palosaari

31.8.2015 VPS-j voitti Kraft2:sen

VPS-j jatkoi otteluita kotiottelulla Kraftin kakkosjoukkuetta vastaan Palosaarella. Kraft haki revanssia, sillä edellisellä kierroksella joukkue koki nöyryyttävän tappion VPS-j:lle kotikentällä, vaikka Kraftin valmentajan mielestä vastassa oli sarjan heikoin joukkue. Sarjan heikoin joukkue näyttää olevan kuitenkin valitettavasti Kraft2, sillä jälleen VPS-j oli parempi, tällä kertaa lukemin 3-1, ja Kraft2 jatkaa Kolmosessa sarjan jumbona.

VPS-j sai otteluun erinomaisen alun, kun vain viiden minuutin pelin jälkeen Heino Järvelä iski toimituksen tiedon mukaan uransa ensimmäisen 3.divarimaalin ja vei joukkueensa johtoon. Tämän jälkeen Kraft pääsi paremmin peliin mukaan ja saikin tasoituksen aikaiseksi puolen tunnin pelin jälkeen. VPS-j pääsi kuitenkin puoliaikajohtoon, kun taas hässäkän jälkeen pallo oli maalissa ja verkkoa heilutti Topias Iloviita.

Puoliajan jälkeen VPS-j sai paremmin pelin kulkemaan, mutta silti ratkaisua saatiin odottaa pitkälle eteenpäin. Vasta 77. minuutilla VPS-j iski ratkaisevan tuntuisen kahden maalin johdon, kun vastustajamaalivahdin avustuksella Rene Koivisto sai lapikkaansa väliin ja pallo oli verkossa.

VPS-j-valmentaja toiminut kakkoskoutsi Kenan Kelmendi oli tyytyväinen voittoon.

- Aika vaikea peli, joka oli tietysti odotettavissakin. Saimme hyvän alun peliin, mutta sitten Kraft sai otetta ja meiltä puuttui viimeinen tsemppi. Puoliajan jälkeen saimme sitten paremmin pelistä kiinni ja toisella jaksolla olimme parempia. Vaikka kuinka painotimme hyvää asennetta, niin se tuntui olleen hieman hukassa. Varmaan liikaa oli katsottu sarjataulukkoa ennen ottelua.

VPS-j:stä hyvän ottelun pelasi puolustuslinja. Pelin taso nousi hieman, mutta mikään kaikkien aikojen klassikko tästäkään ei muodostunut. VPS-j taistelee hyvistä sijoituksista, kun taas Kraft2:n täytyy alkaa ottaa pisteitä, jos he haluavat pelata ensi vuonna samalla sarjatasolla.

VPS-j jatkaa otteluita keskiviikkona aina vaikeassa ottelussa Essen vieraana.