VPS-j P09 palkinnot 2020
VPS P09Julkaistu: 16.02.2021 21.50

VPS-j P09 palkinnot 2020

Tässä vuoden 2020 palkitut pelaajat perusteluineen (perustelut vastuuvalmentaja Erkka Peltosen käsialaa). Katso VPS-TV:n etäpäättäjäiset (linkki vie suoraan VPS-j P09:n palkintojen perusteluihin).

Kasvutarina: Matias Jurvanen

Matias on ollut joukkueen mukana pitkään, ja koronavuoden 2020 aikana nuori herra keskitti tarmoaan silmin nähden, ja kehittyi hurjasti kun alkoi käyttämään enemmän aikaa pallon kanssa ja keskittyi enemmän tekemiseen kuin välittömään lopputulokseen. Tätä myötä Matias onkin yksi eniten harpanneista pelaajista ryhmässä ja aina varmana suorittajana helppo valinta mihin tahansa peliin. Parasta kasvaneessa pallovarmuudessa on kuitenkin ollut se, että hyvät otteet kentällä ovat heijastuneet myös persoonaan lisääntyneenä itseluottamuksena ja Matias on tuonut hurmaavaa itseään enemmän esille myös siviilissä. Työn iloa myös jatkossa Matias!

Kehittyjä: Onni Virta

Syksyllä 2019 Onni oli pelaaja, joka suorastaan eli ja hengitti pallosta ja omista suorituksistaan. Näyttävien harhautusten lisäksi Onni kykeni kuitenkin luomaan itsensä uudelleen pelaajana kauden 2020 aikana selkeällä reseptillä: enemmän aikaa ja treeniä pallon kanssa, jolloin hänen pelaamisensa helpottui hurjasti kun hän kykeni myös nostamaan muiden tasoa pelaamalla itse fiksusti. Onni ei ehkä ole joukkueen isokokoisin pelaaja kooltaan, mutta kentällä fiksut ratkaisut tekivät hänestä ajoittain muita päätä pidemmän. Toivottavasti Onni jaksaa ilahduttaa meitä kaikkia samalla valoisuudella ja innolla pallon kanssa ja ilman myös jatkossa.

Tsemppari: Juuso Uusi-Ranta

Vuosi 2020 muistettaneen jatkossa myös etätreeneistä ja omatoimihaasteista. Juuso on yksi niistä pelaajista, jotka ovat ottaneet nämä haasteet ilolla vastaan, ja videoita sekä yrityksiä treenien jälkeen virtasi tasaisella tahdilla. Juuso on myös hyvän joukkuekaverin ja harjoittelijan perikuva, kun hän tulee paikalle niin kaikki tietävät, että nyt täytyy myös painaa hommia, kun Juuso hoitaa varmasti oman osuutensa mukisematta ja ns. sata lasissa. Tällainen omistautuminen tuottaa varmasti onnistumisia tulevaisuudessakin.

Harjoittelija: Mikael Saaranen

Kesäaamut myös korona-aikoina alkoivat tutulla rutiinilla, kun joukkueen Whatsappissa Mikael kyseli kavereita mukaan treenaamaan. Tulos myös näkyi: Mikael suoritti himoitsemansa kultamerkin taitokilpailuissa, eikä löytynyt yhtäkään omatoimihaastetta jota Mikael ei olisi harjoitellut siihen saakka, että hän varmasti myös onnistuu. Toisinaan Mikaelin saattoi bongata myös muualla kuin pallon kanssa kentällä, mutta kyllä ne ajat enemmän poikkeuksia olivat. Ihannevalmennettava on silminnähden rakastanut palloon, toivottavasti tuo suhde poikii edelleen lisää intoa tavoitella unelmiaan.