Uusi vastuuvalmentajamme Veka
VPS P09Julkaistu: 12.11.2020 13.05

Uusi vastuuvalmentajamme Veka

Veli Lampi vaihtoi tulevaksi vuodeksi B-junioreiden valmennuspestin P09 ja P07 vastuuvalmentajan rooliin. Lampi jatkaa valmennuksen ohella Lapin ammattikorkeakoulussa jalkapallovalmennukseen painottuvan liikunnan AMK-tutkinnon suorittamista.

Pelaajana Veka edusti kotimaassa VPS:n lisäksi HJK:ta. Ulkomailla tutuiksi tulivat Sveitsin, Hollannin ja Ukrainan jalkapallosarjat. Miesten maajoukkueessa Lampi esiintyi 33 kertaa.

Urheilujohtaja Janne Lindberg on tyytyväinen "Vekan" laajenevaan rooliin seurassa

- Veka on malliesimerkki valmentajasta, jollaisia seuraan pyrimme etsimään. Lajiosaaja, joka haluaa jatkuvasti kouluttautua ja kehittää itseään. Lisäksi hän osaa käsitellä lapsia ja nuoria ja on lyhyesti sanottuna hieno esimerkki junioreillemme. Olen tyytyväinen siihen, että saimme Vekan nyt kahden ikäluokan vastuuvalmentajaksi.

Katso tästä videosta Vekan mietteitä kuluneesta kaudesta B-junioreiden kanssa ja ajatuksista tulevasta valmennuspestistä P09 ja P07 ikäluokkien kanssa.


TERVETULOA JENGIIN VEKA!


ps. Uusi pelaaja voi tutustua toimintaamme VPS Junioreissa kahden viikon ajan maksutta. Yhteydenotot joukkueenjohtajaan: Mika-Markku Karjala (050 377 2112), vpsp09@gmail.com