Harri Kevari ja Valtteri Ahonen vastaamaan VPS P07 joukkueen valmennuksesta
Julkaistu: 14.10.2021 13.42

Harri Kevari ja Valtteri Ahonen vastaamaan VPS P07 joukkueen valmennuksesta

Harri Kevari ja Valtteri Ahonen ottavat VPS P07 ikäluokan valmennusvastuun alkavalla kaudella. Kevari on edustanut Vepsua pitkään sekä pelaajana että valmentajana, ja on lisäksi toiminut Palloliiton valmennuskouluttajana. Ahonen sen sijaan on VPS Junioreiden kasvatti, joka aloitti valmentamisen seurassa jo nuorena ja toimii alkavalla kaudella myös VPS P10 ikäluokan vastuuvalmentajana. Kevarilla on UEFA pro -tutkinto (korkein valmentajakoulutus) ja Ahonen aloittaa joulukuussa UEFA B-tutkinnon suorittamisen.

Harri Kevari tulee toimimaan P07 ikäluokan vastuuvalmentajana, mutta Valtteri Ahonen tulee ottamaan myös ison roolin joukkueen toiminnasta vapautuessaan armeijasta joulukuun puolivälissä. Joukkue tulee saamaan valmennuskaksikon, jossa on sekä kokemusta että nuoruuden intoa, sillä Kevari on yksi seuran kokeneimmista- ja Ahonen yksi lahjakkaimmista valmentajista .

Hyvää työtä viimeiset kaksi vuotta VPS P06 ikäluokan kanssa tehnyt Kevari luotsasi joukkueensa kuluvalla kaudella P15 SM-lopputurnaukseen. Jalkapallolegenda Kai Pahlmanin mukaan nimettyyn turnaukseen osallistuu lokakuun lopussa 16 ikäluokan parasta joukkuetta.