VPS T07/08 joukkueella menestystä sarjoissa
VPS T07/08Julkaistu: 08.07.2021 23.55

VPS T07/08 joukkueella menestystä sarjoissa

T14 8V8 länsi kevätkierros. Sijoitus 1/8:

Sarjan kevätkierrokseen osallistui joukkueesta rungon muodostavat 12 tyttöä ja yksi tyttö tuuraajana. Esitykset kaikissa seitsemässä pelissä olivat vakuuttavia ja voitot lukemin 7-1, 12-1, 6-0, 5-2, 2-0, 9-1 ja 6-1 eivät jättäneet epäilystä mikä joukkue oli kevätkierroksen ykkönen. Toivotaan että sama tahti jatkuu myös syyskierroksella.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T14_8...

T13 kakkonen länsi C1 kevätkierros. Sijoitus 3/10:

Tässä sarjassa on pelannut eniten tyttöjä joukkueesta. Yhdeksän pelaajaa muodosti joukkueen rungon ja lisäksi oli kahdeksan peleittäin vaihtelevaa pelaajaa. Alku sarjassa hieman takelteli. Ensimmäisestä pelistä tasapeli ja toisesta tappio ja oltiinkin ihan sarjan alimmilla sijoituksilla. Sitten pelit alkoivat sujumaan ja voittoja tulemaan. 3-1, 4-3, 4-0, 4-3 voitot nostivat sijoituksen sarjan kolmanneksi. Väliin tullut tappio ei muuttanut sijoitusta ja sen jälkeen tullut voitto 10-0 varmisti että kolmossijalla pysytään. Viimeisestä pelistä tulleella tappiolla ei ollut merkitystä sijoitukselle. Kolme parasta olisi noussut syyskierroksella ykköseen mutta päätimme että tällä kerralla on parempi jäädä myös syyskierrokseksi pelaamaan kakkoseen.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T132!...

T13 liiga pohjoinen (länsi) kevätkierros. Sijoitus 1/10:

Kauden alussa päätettiin aloittaa yhteistyö FC Sport-j 08-tyttöjen kanssa osallistumalla liiga pohjoisen karsintoihin. Yhdeksän tyttöä vepsusta ja yhdeksän tyttöä sportista muodostivat joukkueen. Muutamia yhteisiä treenejä ja harjoituspeli ehdittiin pitää odotellessa pelien alkua. Viikottain ja kuukausittain vain saatiin tietoa että jälleen pelit on siirretty koronarajoituksien takia. Alkoi jo tuntumaan että pelejä ei saada koskaan pelattua. Lopulta 28.4 saatiin karsinnat aloitettua. Ensimmäisessä pelissä näkyi että pelejä ei ole päästy pelaamaan hetkeen. Myös se näkyi että joukkue ei ollut vielä ihan hioutunut yhteen ja jännitystäkin oli ilmassa. Esimmäinen peli päättyikin 2-4 tappioon. Seuraavissa peleissä olikin jo yhtenäinen joukkue ja tuloksena 3-2 ja 3-0 voitot. Näillä voitoilla varmistuikin jo jatko karsinnoista mutta viimeinen karsintapeli siirtyi taas rajoituksien takia. Itse liiga ehtikin jo alkaa ennen kuin viimeinenkin karsintapeli saatiin pelattua 4.6. Pelistä 3-1 voitto ja hienosti karsintojen ykkössija.

Varsinainen liiga käynnistyi Vaasassa 30.5 4-1 voitolla. Seuraavaksi pelattiinkin Jyväskylässä josta tuloksena 4-0 voitto ja 0-2 tappio. Tärkeät kolme pistettä kuitenkin kotiin. Sitten Vaasassa pelatuista peleistä täydet pisteet 7-1 ja 3-0 voitoilla. Myös Oulussa voitot jatkuivat lukemin 3-0 ja 5-3. Vaasassa pelattiin jälleen 3.7 ja 5-0 voitto varmisti sijoituksen jo kolmeen parhaan joukkoon ja pääsyn syyskierrokselle. Kevätkierroksen viimeinen peli meidän osalta pelattiin 8.7 Vaasassa ja voitto 6-2 varmisti kevätkierroksen voiton. Uusia vastustajia kohdataan sitten syksyllä.https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T13PL...

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T13PL...

Sarjojen jatkoa odotellessa matka kohti Wasa footballcuppia ja sitten pienelle lomalle