Harkkapeli Laihialla 24.1.
Julkaistu: 23.01.2021 21.40

Sunnuntaina pääsimme taas todella pitkästä aikaa pelaamaan, kun suuntasimme Laihialle. Luvassa oli harjoitusmatsi Laihian Lujaa vastaan POP-Areenalla. Matkaan startattiin muutaman autokunnan voimin Elisa-stadionilta, pelaajia oli mukana kaiken kaikkiaan 14

Henkka piirteli ensimmäiset pelikuvionsa tälle joukkueelle, ja niiden myötä lähdettiin kentälle. Alku oli tunnustelua puolin ja toisin, pitkä pelaamattomuus näkyi selkeästi kummankin joukkueen otteissa. Ensimmäisen kerran maalia päästiin tuulettamaan 13. minuutin kohdalla, kun Aapo järjesti pallon maalille, ja Elias S. pääsi viimeistelemään maalinedustatilanteesta. Luja pääsi tasoihin 20. minuutilla, kun puolustuksen pallonmenetyksen jälkeen Lujan hyökkääjä sijoitti alakulmaan ohi Joonan.

Tasoitusta ei jääty murehtimaan, ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, kun Rasmus sai nappisyötön keskelle puolustajien ohi, ja pääsi sijoittamaan vasempaan alakulmaan.

Toisella puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, ja loppunumeroiksi tuli Vepsun 1-3 voitto, kun Aapo pääsi maalivahdin avauksen väliin ja tykitti oikeaan alanurkkaan Lujan maalivahdin ohi.