Pelit ja harjoitukset jatkuivat
Julkaistu: 28.07.2020 00.00

Pelit ja harjoitukset jatkuivat

Viime viikolla jatkettiin tauon jälkeen joukkueharjoituksia. Kaikkien kasvoilta näki että joukkuetovereita oli kaivattu sekä kavereiden ja harrastusten tärkeyttä ei voi ikinä liikaa korostaa. Maanantaina ja keskiviikkona oli normaalit reenit ja torstaina matkattiin Lapualle 2010 piirisarjapeleihin. Mukaan lähti myös osa 2011 tyttöjä, kun lomamatkat sun muut menot veroittivat 2010 pelaajia.

Lapualla ensimmäisessä pelissä kohdattiin Virkiä. Peli oli kaikinpuolin tasainen ja jokainen tajusi että tämä ratkeaa mahdollisesti ensimmäiseen maaliin. Loppujen lopuksi Virkiä jaksoi vääntää paremmin loppuun asti ja tulostaululle jäi 2-0 tappio meille.

Toiseen peliin tuli tuttu vastustaja kun Laihian Luja oli matkannut myös Lapualle. Tästä pelistä oli jo alkuun odotettavissa todella todella tasainen ja näin se olikin. Molemmat joukkueet saivat maalipaikkoja mukavasti mutta Luja hyödynsi ne yhden maalin verran paremmin. Lopputulos 1-2 Lujalle.

Pää pystyssä tytöt lähtivät kotiin koska nämä on kovia pelejä meidän kuitenkin kohtuu kokemattomalle 8vs8 jengille, varsinkin kun 2011 joutuvat vähän etukäteen jo pelaamaan ison kentän pelejä. Mutta tämä toki vahvistaa 2011 joukkuetta ensikautta ajatellen :)

Kiitos Laihian Luja ja Virkiä!

Eilen T11 joukkue pelasi Juniorcupenin pelejä Fennia areenalla. Laihian Luja oli vastassa molemmissa peleissä pienien pelimuutosten takia. Saimme siirrettyä yhtä peliä aikasemmaksi jotta saatiin vähän järkeistettyä peliaikoja ja paikkoja.

Tähän peliin jouduimme asettelemaan myös omaa väkeä tuomariksi kun emme saaneet apuvoimia muista meidän joukkueista. Martti otti haasteen vastaan ja puhalsi molemmat pelit.

Kentällä tapahtumat olivat justiinsa niin tasaisia kuin olettaa voi ja molemmat joukkueet nappasivat yhden voiton. Ensimmäinen peli meillä oli vähän herättelyä ja se jäi pikkasen harmittamaan, mutta toiseen tytöt latautuivat paremmin ja saimme poistua Fenniasta voitto takataskussa.

Tällä viikolla ohjelmaa riittää vielä. Keskiviikkona ja torstaina harjoitellaan normaalisti ja lauantaina mennään koko joukkueen voimin katsomaan VPS edustuksen peliä. Toimihenkilöt ovat järjestäneet tytöille kivaa tekemistä Elisa Stadionille ja matsimakkaroita odottaakin jo monet :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤