VPS P04 kevättempaus: Junnuhalli kesäkuntoon!
Julkaistu: 27.05.2019 00.00

VPS P04 kevättempaus: Junnuhalli kesäkuntoon!

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä! VPS:n edustusjoukkue osalllistui hiljattain Siivoa Biitsi-tapahtumaan keräämällä roskia Onkilahden alueella. Tästä innostuneena ja liigajoukkueen esimerkkiä seuraten, VPS-j:n P04-joukkue järjesti oman tempauksen: Junnuhalli kesäkuntoon! Joukkueella oli maanantaina kevään viimeiset harjoitukset Junnuhallissa, mutta pallot ja nappikset jätettiin tällä kertaa kotiin, ja tilalla oli työhanskat ja jätesäkit.

Läpi talven niin pelaajia, kuin valmennusta on harmittanut roskan määrä Junnuhallissa. Joukkue päätti yhdessä korjata asian, ja siivota hallin läpikotaisin. Noin tunnin tehokkaan rupeaman jälkeen valmennus palkitsi joukkueen pienellä juoksulenkillä, mikä päättyi jäätelökioskille. Suurkiitos joukkueelle!

Nyt kelpaa käydä treenaamassa siistissä Junnuhallissa! Käykää ihastelemassa, ja mikä tärkeintä, pidetään meidän oma Junnuhalli jatkossa siistinä!

P04:n pelit jatkuvat tällä viikolla kolmella ottelulla. Torstaina pelataan Ylivieskassa Aluesarjan, ja sunnuntaina Kuopiossa PSL:n merkeissä.


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤